Skip to main content

Saffron Love Strap Paddle en Positiehulp

Sportsheets

€72.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Trek je partner dichterbij voor een opwindend intense penetratie. Deze Love Strap is een aantrekkelijke en indrukwekkende Doggie Style strap met verstevigde handvaten en lussen waar je twee (tenminste twee) twee heel interessante zaken mee kan doen:

Je houdt de Love Strap vast met de lussen rond de polsen, en schuift die onder de onderbuik van de persoon die je wil penetreren. Je partner kan zich dan comfortbale laten hangen in de strap, jij kan druk uitoefenen en je partner in de gewenste positie houden, dieper penetreren en door de druk van de strap meer druk zetten op de G-Spot of Prostaat.

Resultaat ook: minder pijn aan de knietjes en in de onderrug. Meer controle over en snellere bewegingen.. Alleen maar voordelen! 

Anderzijds kan je de Love Strap toevouwen en deze als brede riem of Slapper gebruiken. Haal er boeien bij en geniet van het zicht van de billen van je partner die zich plooien het strelen en slaan mee te ontvangen. Het enorme oppervlak van de Love Strap mist geen enkel stuk van het zitvlak, en de diepe klappen zullen zeker de juiste zenuwbanen aanspreken. Dit voel je tot diep in de pelvis!

Dit originele product geeft je als ontvangende parter een pak meer comfort bij het uitvoeren van de Doggie Style positie (penetratie langs achter). Als je partner je kan houden is het ook een leuke hulp onder het zitvlak bij de positie waarbij jij bovenop zit. Er zijn best wel wat mogelijkheden dus!

 

Saffron Love Strap slapper en positiehulp kenmerken:

- Materiaal: Polyurethaan, polypropyleen, roestvrij staal in de handvaten

- Opbergzakje meegeleverd.

- Makkelijk te reinigen met een handwasje.