Skip to main content

Liberator Talea Spreader Bar met Boeienkit

Liberator

€159.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Het is niet omdat je de controle uit handen geeft, dat het oncomfortabel hoeft te worden. Wel integendeel, enter de comfy items van het Amerikaanse Liberator. Alles voor het ultieme comfort en ondersteuning bij allerlei leuke posities en activiteiten.

De Talea Spreader Bar is een fixatietool, de naam komt uit het Latijn en betekent 'staaf'. Vaak zijn spreader bars stangen in metaal of staal, maar deze is deels een spreidstang en deels het kenmerkende stevige foam (schuimrubber) met zachte faux-leather cover en luxueuze uitstraling.

Een goeie spreader bar maakt meerdere posities van bondagespel mogelijk en is echt een klasse apart. De fixatietool houdt polsen en enkels op hun plaats terwijl je partner je ongehinderd kan plezieren (en zichzelf). De zachte Talea ondersteunt je en voorkomt dat je je gewrichten pijn zou doen tijdens het spel.

De Talea biedt comfortabele ondersteuning onder het hoofd of de knieën, en het geeft een lichte bekkenkanteling wanneer het onder de heupen wordt geplaatst. Een positiegids wordt meegeleverd zodat u optimaal van de Talea kan leren genieten.

Bevestig de microfiber pols- en enkelboeien-sets aan beide kanten met klikclips, die worden met nylon verlengstukken geleverd die je de extra ruimte geven die je nodig hebt om te experimenteren. 

Als u de voorkeur geeft aan andere vastbindopties, is de Talea uitgerust met twee D-ring-connectoren aan beide uiteinden die perfect werken met zijden sjaals, touw of om het even welke boeien die aan D-ringen vastgemaakt kunnen worden.

Talea is verkrijgbaar in bordeaux faux leather, met aan de binnenkant een comfy foam rond een zeer stevige PVC-staaf. De set is eenvoudig te monteren.

 

- Stevige en veel steun gevende schuimrubberen bolster gebouwd rond een PVC-staaf die aan hoge impact kan weerstaan.

- Talea kan worden bevestigd aan polsen en enkels voor comfortabel spel.

- Plaats onder heupen, knieën of nek voor unieke posities en de nodige lift.

- Zachte faux-leather bekleding, voelt glad aan op de blote huid.

- Speciale behandeling maakt de faux-leather covers van Liberator scheurvast.

- Gemakkelijk afritsbare hoes kan met vochtige doek worden schoongemaakt.

- Uitgerust met vier D-ring connectoren en vier klikclips voor meerdere posities en mogelijkheden.

- Inclusief twee sets zwarte velcro boeien, aanpasbaar en geleverd met de nodige accessoires.

- Kan prima gebruikt worden met andere boeien.

- Afmetingen : 76 cm lang x 13 cm doorsnede