Liberator Axis Magic Wand Toy Mount

Liberator

€249.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een speelkussen met de mogelijkheid om er een Magic Wand in vast te maken! Je kan zo in alle rust en comfort op of tegen de Magic Wand aan gaan zitten en er handenvrij van genieten. Alleen of samen, op zijn hondjes is nog nooit zo leuk geweest! 

Om te gebruiken, duw je je Magic Wand gewoon in de open gleuf, met de kop naar buiten, en trek je het snoer - als dat er is - door het andere uiteinde om de stekker in het stopcontact te steken. Om de intensiteit van je Magic Wand te verhogen is er een venster om het bedieningspaneel te zien en te gebruiken. 

De Liberator Axis lijkt verder op de Wedge van hetzelfde merk. Het is net als de Wedge erg stevig en kan makkelijk het gewicht van twee kloeke volwassenen dragen. De Axis - met of zonder Magic Wand - verschuift NIET, en ook uw bewegende lichaam blijft waar het is gepositioneerd.

De hellingsgraad geeft u een betere penetratiehoek voor de missionarispositie of voor anale seks, maar zorgt ook voor een hoogte voor langere orale sessies, zodat u geen last krijgt van krampen in de nek en er echt voor kunt gaan!

De Axis maakt nieuwe posities makkelijker en bevredigender door de penetratiehoek groter te maken, zodat de penetratie dieper wordt, en de sensatie verhoogd wordt. De extra lift zorgt voor meer G-spot stimulatie.. Kortom, seks met de Axis voelt intenser! 

Combineer dit alles met de power van de Magic Wand massagestaaf en u zal snappen dat het kan lonen om af en toe in uw seksleven te investeren. 

De Liberator Axis Magic Wand Toy Mount wordt vacuüm geleverd en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos.

De Magic Wand toy wordt uiteraard NIET meegeleverd. Deze moet u apart aankopen. 

 

Afmetingen:

51 cm L x 51 cm B x 17,8 cm hoog.

Onderhoud:

Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Axis te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.

Materiaal:

Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Axis als het ware aan uw bips en aan andere Liberator shapes "kleeft", zodat ze niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

2 jaar garantie