Skip to main content

Pivot Positioner Sekskussen

Sportsheets

€139.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Ervaar het comfort en de veelzijdigheid dat een goed sekskussen je te bieden heeft, met de ondersteuning van de nieuwe Pivot Positioner. Deze zacht aanvoelende, stevige positioner werd uitvoerig getest - niet in het minst omdat de vorm al bekend is en goedgekeurd van de Liberator sekskussens met hun Wedge.

Deze van Sportsheets is een heel klein beetje compacter dan die van Liberator. 

Ook deze Pivot Positioner biedt met zijn schuimkern met hoge dichtheid een optimaal comfort om allerlei soorten seksuele handelingen langer of überhaupt mogelijk te maken zonder al te veel vermoeienis. De hoek van de penetratie kan veranderd, verbeterd worden, de billen gelift voor orale seks, en nog zo veel meer.

Met een goed sekskussen als dit verbeter je sowieso je uithoudingsvermogen en je kan er van uitgaan dat elk lichaamstype perfect wordt ondersteund. Fabrikant Sportsheets - die de Pivot als nieuwe reeks lanceert, zou Sportsheets niet zijn als ze aan dit kussen niet ook een kinky dimensie zouden toevoegen. 

Ze integreerden lussen aan beide zijden om je favoriete boeien te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor extra ondersteuning of voor een spannend accent. De gepatenteerde "Hook and Loop" bekleding is compatibel met velcro boeien of andere velcro accessoires van Sportsheets. 

• Experimenteer met nieuwe standjes en sensaties vanuit een comfortabele positie
• Loops voorzien voor bondage accessoires en compatibele toys
• Stevig en robuust materiaal, machinewasbare en waterproof covers

Afmetingen: 17,78 x 60,96 x 35,56 cm.
Materiaal: Nylon, polyester, zinklegering, polyurethaan.

2 jaar garantie