Fun Factory Cobra Libre Eikelvibrator

€129.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Altijd aanwezig in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Innovatieve stimulator voor mannen, die ruim afwijkt van de norm als het op mannenspeeltjes aankomt. Cobra II bootst géén vagina na, maar wel een stel onnatuurlijk heftig vibrerende lippen die aan uw eikel zuigen.

De binnenkant lijkt qua design namelijk op een mond met uitgestoken tong. Uw eikel past er heel goed in en wordt dan omgeven door het flexibele silicone materiaal. Als u uw eikel heen en weer beweegt en druk uitoefent, dan ontstaat er een zuigend effect.

Eenmaal gestart en de motoren op volle toeren, zult u versteld staan. Cobra II stimuleert heftig op het gevoelige randje van de eikel en uw frenulum - u weet wel, daar waar de eikel aan de schacht vastzit. Het is soms even zoeken naar het juiste plekje, maar als het zo ver is dan komen er heel andere orgasmes van dan die u gewend bent.

Het is natuurlijk te vergelijken met de intense ervaring die clitorissen kunnen hebben met een vibrator. Even wennen maar heel leuk.

Glijmiddel is een absolute must, net zoals de clitoris glad en glibberig moet zijn voor efficiënte stimulatie, verdraagt de intense ervaring van vibraties geen droge intieme delen. LUBE IT UP!!

Na gebruik neemt u hem gewoon mee onder de douche voor een reinigingsbeurt. Cobra is waterdicht!

Kenmerken:

14,7 cm lang (buitenkant), 8 cm diep (binnenkant) en Ø 4,3 cm grootste diameter. Het materiaal is flexibel en past dus voor de grote meerderheid der penissen.

11 vibratiestanden en patronen.

Oplaadbaar met meegeleverde USB kabel, eerste laadbeurt is best volledig en kan tot 16 uur in beslag nemen. Speeltijd tot twee uur, afhankelijk van de intensiteit.

100% waterproof, reinigen onder de kraan en meenemen in bad mogelijk.

Medisch silicone en ABS plastic, made in Germany!

Ecologisch verantwoorde kartonnen verpakking met tips en inspiratie voor gebruik.

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel, een dikkere gel die goed buffert is de betere keuze voor gebruik bij deze toy.

2 jaar garantie.