Double Trouble roze glazen dildo

Loveware

€49.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze roze glazen dildo met ribbels en bobbels is aan beide kanten te gebruiken. Hij heeft een fijne vorm voor zowel vaginale massage als gerichte G-spot- en prostaatstimulatie.

Deze glazen dildo's zijn handgeblazen, gehard en veilig voor gebruik. Tenzij je hem laat vallen en er een barst in komt, kan je hem bij normaal gebruik niet stuk maken. Glas is super hygienisch, verleidelijk mooi en gaat je leven lang mee.

Glas is niet poreus en uiterst glad. Je hebt er weinig kuiswerk aan, en je hebt er maar weinig glijmiddel voor nodig. In tegenstelling tot silicone dildo's verdragen glazen dildo's alle soorten glijmiddelen, zodat je ook je favoriete silicone glijmiddel kan gebruiken.

Verder is het met een glezen dildo mogelijk om temperatuurspelletjes te spelen. Je kan hem opwarmen in een warm badje of onder de warme kraan of afkoelen in een badje met ijs of in de koelkast.

 

Penetratie met een warme glazen dildo voelt super comfortabel aan. Je bloedvaatjes gaan er van uitzetten, en dat verbetert en bevordert de bloeddoorstroming in je erogene zones. Een zalig gevoel!

 

Een koude glazen dildo doen je spieren samentrekken wat op zich ook een aparte sensatie kan zijn. Glas houdt de koude of warme temperatuur lang aan, zodat je er lang plezier van hebt.

Wees wel behoedzaam met temperatuurschommelingen, check even of je dildo niet te koud of te warm is. Hou het veilig voor jezelf en je partner.

Afmetingen: Diameter 3,3 cm en lengte 17,2 cm

 

Videos Hide Videos Show Videos