Tien seksstandjes, een beetje anders...

Tien seksstandjes, een beetje anders...

Posted by Rebecca Verreth on 1st Feb 2021

De Kamasutra kennen we allemaal, en ik heb niets tegen inspiratie voor nieuwe standjes. Het kan zeer opwindend zijn om eens niet de geijkte positie in te nemen.

Alleen hoeft het wat ons betreft niet altijd over posities voor penis-in-vagina seks te gaan. Want hoe vaak komt het niet voor dat je gewoon zin hebt in een leuke sessie manuele of orale seks. En wat met al die leuke posities die met toys en accessoires nog beter worden?

Vooruit dus, hier onze tien tips voor seksstandjes, een beetje anders... Heb je zelf ook leuke tips, laat het dan zeker even weten in een reactie of een mailtje aan rebecca@loveware.be

1.

"Mag ik jouw kussen gebruiken?"

Een echte aanrader, dit standje! Het enige wat je nodig hebt is een stevig kussen. 

En.. een goeie dildo natuurlijk. Nog beter: een vanzelf heen en weer bewegende toy van Fun Factory. Met je kussen tussen je benen en je stotende dildo goed op zijn plaats kun je handsfree genieten en dus helemaal opgaan in je fantasie!

Kies "Stronic Real" voor een realistische vorm, "Stronic G" voor uitgesproken G-Spot-stimulatie en/of "Stronic Surf" als je houdt van veel ribbels op je toy.
Liever een kleintje dat ook nog kan vibreren? Kies dan voor de nieuwe "Sundaze" Pulsevibe.

2.

“Laten we samen TV kijken”, deel 1

Soms is het een hele opgave om samen naar de slaapkamer te trekken voor seks. Je moet er immers een andere favoriete activiteit voor laten: in de zetel zitten en samen naar een leuke serie kijken.

Enter dit ontspannende seksstandje!

Neem je partner op de schoot zodanig dat je allebei nog kan kijken, en haal er ook een kleine opleg toy bij als de Be.One of de Laya II.

Streel er terwijl je kijkt langzaam de balzak en het perineum, en/of alle uithoeken van de vulva mee. Geniet, en maak je geen zorgen als je alles om je je heen gaandeweg zou vergeten. Die serie kan je immers terugspoelen.

3.

“Laten we samen TV kijken”, deel 2

Neem je partner op schoot en neem er ook een kleine anale plug, bijvoorbeeld een Bootie small bij. Streel de billen, de anus en de hele erogene zone met een goed glijmiddel als de Lubrifiant Confort anal.

Doe vooral rustig aan, tot de verwende anus penetratie toelaat.

Als het goed is, gaat de Bootie bijna vanzelf naar binnen. Ga verder met masseren. Wissel af met luie tikken of slaan met de vlakke hand. Elke tik stuurt door de druk van de Bootie sensaties door de hele erogene zone. Met een bewegende plug als B Ball Uno, voelt je partner het nog beter.

Geniet ervan! Die serie kan je later ook nog bekijken.

4.

“Le confort d’ abord”, deel 1


Mensen hebben hoge verwachtingen van penetratieseks: je moet als partners in mekaar passen, van dezelfde hoek genieten, aan hetzelfde tempo en in dezelfde tijd tot een orgasme komen…

Nochtans houden de meeste dieren het veelal op een paar seconden of maximaal een minuutje, vaak in een niet zo comfortabele positie. De klus is snel geklaard en een orgasme voor het vrouwtjesdier is niet nodig.

Wil je graag langduriger, comfortabeler en bevredigendere penetratieseks, - zoals mensen het willen kortom - , dan kan dat met behulp van een goed positiekussen zoals deze Wedge.

Je lost er het hoogteverschil mee op. Het wordt makkelijker om de bewegingen die je wil doen en de hoek die je wil gebruiken vol te houden. Om van het zicht nog maar te zwijgen!

5.

“Le confort d’ abord”, deel 2


Een goed positiekussen laat je toe om nieuwe en klassieke posities voor seks te ervaren. Het op zijn hondjes standje is zeer populair, maar wordt dankzij de hoogte van bijvoorbeeld een BonBon nog een stuk comfortabeler vol te houden.

Dankzij de druk van de BonBon op de onderbuik ervaar je een diepe G-Spot stimulatie bij penetratie op zijn hondjes. Een revelatie voor beide partijen!

De Liberator shapes zijn Proudly Made in America, hebben een ondoordringbare cover en eentje in een fluwelig materiaal dat machinewasbaar is en – vooral – het materiaal maakt dat je lichaam niet op de kussens aan het schuiven gaat.

6.

“Le confort d’ abord”, deel 3

Een dildo berijden is makkelijker gezegd dan gedaan. De dildo moet goed blijven staan, jij moet een goeie positie kunnen aannemen en bewegen zonder dat het vermoeiend wordt.

Enter – opnieuw – de BonBon. In een BonBon kan je elke dildo of vibrator stevig positioneren, en jij kan de dildo of vibrator berijden door schrijlings op de BonBon te gaan zitten of er tegenaan of op heen en weer te schommelen. Bovendien heb je je handen vrij, om er andere belangrijke zaken mee te doen.

Een (solo) standje dat absoluut het ontdekken waard is!

7.

“Twee voor de prijs van een”, deel 1

Is het mogelijk om een geweldige likbeurt te combineren met een deftige stimulatie van de G-Spot?

Misschien, maar misschien ben jij ook zo iemand die je maar op een ding tegelijk kan concentreren?

Dan zie je misschien wel iets in het gebruik van een G-Spottende dildo als de Stronic G of Sundaze tijdens je cunnilingus.

Hou de G-Spotter gewoon richting buik op ongeveer de juiste plaats, en de dildo doet de rest door helemaal vanzelf op en neer te bewegen. Duizelingwekkende orgasmes kunnen zomaar het gevolg zijn van deze dubbele stimulatie.

8.

“Twee voor de prijs van een”, deel 2

Op je knietjes orale seks geven, is ook een leuk standje! Comfortabel voor jou als je een kussen kan gebruiken, en ook een heel opwindend zicht voor de ontvangende partner.

Wil je je pijpbeurt een flinke boost geven, gebruik dan een Manta. Deze vibrerende stroker past als gegoten op elke penis.

Je kan hem aansluiten aan je lippen en zo een diepe vibrerende pijpbeurt geven. Gebruik met flink wat glijmiddel op waterbasis – warm wordend is nog beter!

9.

“Twee voor de prijs van een”, deel 3

Je partner anaal penetreren en tegelijk vooraan met je hand stimuleren is een niet zo eenvoudige combo om onder de knie te krijgen.

Het kan uiteraard. Maar als je je aandacht liever niet wil verdelen, dan kan je een Cobra Libre gebruiken.

De Cobra Libre combineert de kracht van dubbele motoren met het zuigende effect van een mond – heel intens en aangenaam, zeker als je warm wordend glijmiddel gebruikt.

Jij kan je dan op je eigen bewegingen concentreren en genieten van wat deze sensationele combo met je partner doet.

10.

“Doe je deur toe?”

Rechtopstaande seks! Al geprobeerd? In de douche kan dat geweldig zijn! Of geweldig gevaarlijk.

Een leuke en veilige manier om dit aparte en zeer opwindende seksstandje uit te voeren is een "Door Jam cuffs" setje te gebruiken.

Geen enkele installatie nodig. Gewoon de gewichtjes over de deur hangen en de deur dichtdoen. Nu Valentijn in de lucht hangt, misschien u straks ook? Echt waar, de juiste hoogte en moeiteloze lift kan wonderen doen!

Maak het extra leuk met accessoires als een Streelpluim of een Maskertje!