Review Bootie anaalplug

Review Bootie anaalplug

Posted by Travis Bickle on 21st Feb 2020

Wie mij al een beetje kent weet dat ik het moeilijk heb met stomme namen van speeltjes én dat ik de menselijke ergonomie niet echt handig vind op seksueel gebied. 

Laat ons, zoals gewoonlijk, beginnen met de naam: ‘Booty Kleine Anaalplug’. Niet echt uitnodigend, naar mijn bescheiden mening, maar het stemt me wel enigszins gerust dat het woord klein erbij staat. ‘Kont Kleine Rectum Stop’ laat niet veel aan de verbeelding over, tenzij het hier zou gaan om een indiaantje wiens vader ‘Dansend met wolven’ niet origineel genoeg vond. ‘Booty Plug’ zegt waar het voor dient dus er valt weinig anders te doen dan het gewoon te proberen.

Wat ons natuurlijk weer direct bij de evolutietheorie brengt. Wij worden constant gestraft door een god die niet bestaat en wat de mannelijke G-plek betreft heeft de sarcastische Pipo ons goed alweer zitten gehad. Ik zie hem gewoon denken: ‘vrouwen kunnen niet penetreren, dus steek ik de G-spot van mannen gewoon een centimeter of tien diep in hun reet, giechel, giechel’. Een schitterende redenering waar net voorbij de hemelpoorten een aardig woordje over gewisseld gaat worden, tenzij hij inderdaad een vrouw zou blijken te zijn. Hetgeen veel zou verklaren.

Tot mijn groot genoegen heeft Loveware ons ook voorzien van een paar flesjes glijmiddel en dat net op het juiste moment. Bijna letterlijk boter bij de vis, als het ware.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen of, in dit geval, de plug in de kont te duwen. Ik vind de aanzet tot het gebruik van de anaalplug niet echt een lekkere beleving, noch ben ik echt tevreden over de afloop van de test. Je blijft een beetje met een blik en een gevoel achter waar duidelijk van af te lezen valt dat je net een stuk zeep hebt laten vallen in de douches van de gevangenis. Daar staat dan wel tegenover dat het tijdens het gebruik een overheerlijk gevoel geeft. Nee, meer nog: eerder een fantastisch gevoel. Laat ik gewoon stellen dat ik, gezien mijn leeftijd, niet meer even dikwijls het hoofdeinde kon raken met mijn bescheiden ejaculatie, terwijl ik deze keer zowat de dubbele muur van de overburen toe aan flarden schoot met een kleine halve liter zaad.

De Booty Anaalplug zal nooit één van mijn favorieten zijn voor en na, maar je mag vanaf nu bijna elke keer een zodanig ding in mij planten tijdens het liefdesspel. Meer nog, als men het topje een klein beetje vibrerend zou maken zou men gewoon kruisraketten kunnen afschaffen. Voor Raven is het gebruik van de anaalplug ook prettig, maar minder van toepassing. Niet dat zij daar vaginaal geen lol aan beleeft, integendeel, maar ik doe in dit geval het echt ‘vuile werk’ liever zelf. Zo heeft zij het graag en, laat ons eerlijk zijn, ik ook.

Conclusie

Siliconen kunnen heel leuk zijn als ze niet in misvormde borsten zitten en we beleven beiden veel plezier aan dit speeltje. Gelukkig houdt de Booty KLEINE anaalplug er rekening mee dat de achterkant van mannen minder elastisch is dan de voorkant van vrouwen en zo is het goed. Heel goed.