Skip to main content

Orgasm Glow Voedingssupplement

Sex au Naturel

€39.90
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Multivitamine voedingssupplement voor een beter humeur, meer seksueel verlangen en om vaker opwinding te ervaren.

Wij geloven niet in wonderen, maar wel in oude kruidenkennis en moderne expertise. De creatrice van Sex Au Naturel Elsa Viejas zocht het uit en wendde zich daarbij tot betrouwbare experts en laboratoria waar ze al vele jaren mee samenwerkt om de perfecte formule te ontwikkelen: een mengsel van natuurlijke ingrediënten en kruidenextracten om uw libido een joyride te geven.

Een gebrek aan libido kan vele oorzaken hebben, zoals stress, hormonale veranderingen,... en is alleen een probleem als u of uw partner het ook als een probleem ervaart, maar het is zo dat onze moderne manier van leven vaak extra ondersteuning met vitaminen en mineralen kan gebruiken.

Dat geldt voor alle functies van ons lichaam, maar ook voor ons libido: de juiste balans doet u goed voelen en zal er zo automatisch voor zorgen dat u maximaal kan genieten.

Het kiezen van de juiste vitaminen en mineralen kan bijzonder overweldigend zijn en het is moeilijk om te weten welk merk te vertrouwen. Daarom besloot Elsa om zelf een oplossing te ontwikkelen - één die ze voor zichzelf wilde, waar ze zich veilig bij voelde.

  • DAMIANA. Boost voor het libido.
  • ASHWAGANDHA. Vermindert stress.
  • TRIBULUS TERRESTRIS. Verhoogt seksuele opwinding
  • ZINC. Vermindert laaggradige inflammatie (ontstekingen)
  • L-ARGININE. Verbetert immuniteit

Inhoud van 1 pot: 60 capsules = elke dag 1 = 2 maanden voorraad

Inhoud van dit 100% plantaardige product: Vulstoffen (Calciumfosfaten, Cellulose), Samenstelling plantaardige capsulecoating (Hydroxypropylmethylcellulose), Ashwagandha droog extract (Withania somnifera, wortel), Tribulus droog extract (Tribulus terrestris, vrucht), L-Arginine: 100 mg, Damiana droog extract (Turnera diffusa Willd, blad), maïszetmeel, antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide), zinkoxide.