Revitalising Intimate Massage Drops

Sex au Naturel

€19.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een product vinden dat goed is voor je huid, pH-gebalanceerd is, en ook nog eens het perfecte glijmiddel is voor partner-spel en solo-zelfzorg met een speeltje, is moeilijk.

Het moest lijken op natuurlijk glijmiddel, langdurig werkzaam zijn, absorberend, niet plakkerig en goed voor de huid! Het vinden van deze formule was als het winnen van de jackpot voor 'Sex au Naturel' creatrice Elsa Viejas.

"Vertrouwend op de expertise van ons laboratorium in Barcelona, dat al 30 jaar actief is in de cosmetische industrie, konden we onze 'perfecte formule' vinden! Samen met hoogwaardige ingrediënten, bevat deze massage / glijmiddel formule ons kroonjuweel, dat ik 'SyriCalm TM' heb gedoopt."

SyriCalm TM is een natuurlijke multi-tasker van een molecule die de huid én intieme huid in balans brengt en de bescherming ervan verhoogt. U kunt de Revitalising Massage Drops toevoegen aan uw dagelijkse routine zowel voor uw huid als voor een massage en intieme massage gebruiken:

 • Brede biologische werking tegen cellulaire stress;
 • Verzacht en kalmeert de geïrriteerde huid;
 • Ondersteunt de huid om haar beschermende functionaliteit te herwinnen en te behouden;
 • Vermindert ontstekingen voor kalmering en bescherming op lange termijn.

30ml

Ingrediënten: propanediol, aqua, hamamelis virginiana leaf water, rosa damascena flower water, aloe barbadensis leaf juice, citric acid, hydroxyethylcellulose, sodium benzoate, glycerin, potassium sorbate, xanthan gum, sodium phytate, gluconolactone, sodium saccharin, gluconolactone, sodium citrate, phragmites karka extract, poria cocos extract, panax ginseng root extract, arnica montana flower extract, calcium gluconate.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 4
  Intimate massage drops

  Posted by Sam on 28th Apr 2023

  Voelt zacht aan, goed als glijmiddel maar te weinig om effectief mee te masseren, best enkel intiem gebruik. Geur en kleurloos goed voor mensen met een gevoelig huidje zeker aan te raden!