Njoy Eleven metalen dildo

€345.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen

Deze Eleven is een van de meest indrukwekkende dildo's denkbaar. Een letterlijke uitbreiding op het populaire Njoy gamma. Dacht je dat je wel van een stretchoefening kan genieten? Wel, deze Eleven is een echte uitdaging, maar o zo sexy. 

Gelukkig zijn er twee uiteinden en kan je dus naar het grotere uiteinde toewerken. De superieure gladheid en zachtheid van het materiaal is alleszins verleidelijk genoeg. 

De Eleven is met de hand gemaakt en perfect hoogglanzend afgewerkt. Dit zijn toys die met liefde worden gemaakt, en ze zijn nog mooier in het echt dan op de foto.

De superieure graad betekent dat het materiaal bestand is tegen corrosie, en dat het simpelweg een leven lang meegaat. Hetzelfde materiaal wordt ook voor medische toepassingen gebruikt.

Gebruiken

Roestvrij staal kan in het begin wat koud aanvoelen, maar het warmt ook zeer snel op en houdt de warmte en de lichaamstemperatuur lang vast. Als u van een spelletje houdt kunt u de dildo een paar minuten in de koelkast leggen voor een koude sensatie op een warm plekje. Hij kan wel niet tegen een verblijf in de diepvriezer! Of u kunt hem even in heet water opwarmen. U heeft er maar heel weinig glijmiddel bij nodig, een druppeltje maakt de toy al prachtig glad en glibberig.

28cm lang. Diameter grootste uiteinde: 5,1cm. Diameter kleinste uiteinde: 4,5cm. Weegt 1.621 gram.
Schitterend glanzend metaal.
De Eleven kan gereinigd worden met zeep en warm water, gewoon onder de kraan. Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen.
Alle toys van Njoy zijn in 316-graads roestvrij staal gegoten, en worden met de hand gepolijst tot ze een perfecte, glanzende, mooi gladde staat van afwerking hebben gekregen.
2 jaar garantie, in de praktijk onverwoestbaar