Skip to main content

Je Joue Mimi soft elegante oplegvibrator

Je Joue

€89.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Mimi Soft is een variant op de geliefde Mimi oplegvibrator. Net als Mimi is Mimi Soft héél krachtig, klein en discreet. Ze voelt fluwelig aan en ziet er lieflijk uit, en heeft anders dan de originele Mimi een flexibel puntje dat dus lichtjes heen en weer beweegt wanneer je haar aanzet, en daardoor een iets ander gevoel opwekt.

Net als de Mimi gaat de Mimi Soft van een zachte brom naar een krachtige, kloppende, pulserende "rumbly" vibratie. Geen oppervlakkig niemendal dus. 

Je kan de vibraties van de Mimi Soft via de handpalm en vingers over het lichaam doen bewegen, maar uiteraard ook rechtstreeks op de vulva houden, plat of met het flexibele randje tussen de schaamlippen.

Je Joue is een Brits merk dat een héél belangrijk aspect in vibratorland onder de knie heeft. Hun motoren zijn "rumbly", dus diep, in plaats van "buzzy", d.w.z. oppervlakkig. Rumbly vibraties penetreren veel dieper dan oppervlakkige vibraties, en komen daardoor verder in het lichaam. 

Rumbly vibraties zijn altijd aangenaam, ongeacht of je ze op een lage of meer intense stand gebruikt. Met de Mimi Soft over je rug en schouders glijden voelt als een massage en ontspant je spieren, precies zoals het moet zijn.

Of gebruik hem op de gevoelige tepels / rug en schouders / billen van beide partners.

Mimi Soft is heel erg stil tijdens het gebruik, oplaadbaar en 100% waterproof.

Kenmerken:

Glad en zijdezacht lichaamsveilig silicone

100% waterdicht en makkelijk te reinigen

Magnetisch oplaadbaar met meegeleverde USB-lader

Vijf vibratiepatronen (intensiteiten) en zeven soorten pulsatiestanden

Stil

2 uur opladen = 2 uur spelen

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos