Skip to main content

Fun Factory Sundaze

Fun Factory

€139.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Levering vanaf ten laatste 1 oktober
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

 Sundaze is de eerste Pulse Vibe, een nieuwe categorie toys. Een Pulse Vibe vibreert, maar kan daarnaast ook andere verrassende dingen, zoals 'klopjes' geven en pulseren. Daarmee bedoel ik niet dat de vibratie overgaat in een pulsatiemodus - hoewel de Sundaze dat ook kan - , nee, de toy kan helemaal vanzelf heen en weer bewegen!

En doet dat naar believen traag of razend snel. Ideaal als je tijd hebt en graag goed wil voelen wat een bepaalde beweging kan doen voor jouw interne of externe clitoris en G-Spot. 

Sundaze is dus de eerste toy die heel wat soorten stimulaties combineert, doordat de techniek meerdere zenuwsystemen aanspreekt. Het klinkt allemaal heel technisch, maar het resultaat is een toy die je uitnodigt om heel andere orgasmes en wegen naar orgasmes te beleven, dan anders.

Sundaze.. ook de naam geeft de weg aan: gebruik de toy als je tijd hebt om te exploreren. Sundaze is bedoeld voor die luie zondagen, voor de grasse matinee, voor complete zelfverwennerij zonder dat je op de klok hoeft te kijken.

Nu met in de verpakking een booklet met inspiratie en tips. Een fast charger (opgelet, werkt NIET met de eerdere generaties toys van Fun Factory, alleen met deze nieuwe Pulse Vibe categorie toys!). En een leuke ademende en machinewasbare toybag. 

Over Fun Factory:

De Duitse fabrikant staat er om bekend, steeds het perfect samengaan van design en functionaliteit na te streven. Daarom werken ze samen met seksuologe Ava Oiknin - die ook onze Fun Factory Party's heeft opgericht die Loveware in2017 heeft overgenomen en uitgebreid.

Seksuologen, designers, ingenieurs, overleggen er samen over wat een toy nu precies zou kunnen doen en op welke manier een bepaalde stimulatie bereikt kan worden. Dat levert doordachte toys op die verrassen en veel plezier geven!

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos