Skip to main content

Fun Factory MEA luchtdruktoy

Fun Factory

€199.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzending vanaf 28 juni
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

MEA (Latijn voor "van mij") is het lang verwachte drukgolf-speeltje van Fun Factory, en wat een klasse toy is me dat geworden! MEA werkt anders dan alle anderen, we hadden van ons favoriete merk ook niet anders verwacht. Het mechanisme laat de glans clitoris volledig ontplooien om de stimulatie vollediger en beter te voelen. Met als resultaat een sublieme reeks van meltdowns en ontploffingen. Zonder overstimulatie.

Eerst... was er de vorm
Als een perfecte handvorm past het organische ontwerp van de MEA speeltje precies tussen je vingers. De fluweelzachte textuur vervaagt de grenzen tussen speeltje en lichaam, je kan er mee bewegen en het zelfs  combineren met penetratie. EN het is geruisloos, waardoor de orgasmes buitenaards lijken. Zonder dat ze minder intens of minder plezierig worden. Want ja, je kan er meerdere orgasmes mee hebben.

MEA biedt je (ik bedoel je glans clitoris) letterlijk de ruimte om zich te ontplooien. Dàt, en de gepatenteerde technologie die met magneten werkt (hey, ik ben geen ingenieur, maar het is in ieder geval iets wat ze bij Fun Factory anders doen dan bij de andere merken) zorgt voor een heerlijk soort stimulatie, waarvoor nog niet de juiste goeie woorden zijn gevonden.

Voor alle MEA-fans (en zij die dat willen worden), geven we hier antwoorden op de meest gestelde vragen over luchtdrukstimulators in het algemeen en de MEA in het bijzonder.

Wat maakt luchtdrukstimulators zo bijzonder?
Luchtdruk toys zoals de MEA werken met onderdruk als een soort "zuiger", die je glans clitoris stimuleert zonder deze te vibreren of rechtstreeks aan te raken. Dit voorkomt overstimulatie en het vaak gevreesde "afstompend" effect van sommige vibrators. In de plaats daarvan zorgt het "zuigen" van het drukgolf-speeltje voor een geheel andere vorm van stimulatie, met als resultaat ietwat subtielere en intense orgasmes die een béétje lijken op wat cunnilingus kan doen, maar dan weer anders.

Meervoud? Oh ja! We herhalen het nog eens voor de mensen achterin: meerdere orgasmes na mekaar zijn hiermee relatief makkelijk te krijgen.

Kan de Fun Factory MEA alleen zuigen?
Absoluut niet, de MEA kan zoveel meer! In het "Intense Orgasm"-programma word je - als het nu eenmaal effe nodig is - meegenomen in een snelle, onontkoombare zuigkracht die je rechtstreeks naar een bevrijdend hoogtepunt leidt. In het "Deep Orgasm"-programma daarentegen ervaar je diepere en intensere hoogtepunten. Met het "Edging"-programma brengt de MEA je naar de rand van maximale opwinding om vervolgens over te gaan naar een "cool-down" fase. Het resultaat is een extra intens en langdurig orgasme of - meerdere orgasmes. Met de MEA beleef je ook meervoudige orgasmes. Yep. 

MEA: anders dan de anderen
De ronde, uitgebreide opening van MEA is licht flexibel en groter binnenan dan je op basis van de opening zelf zou denken. MEA omhult zachtjes elke glans clitoris, ongeacht de vorm of grootte. Bovendien zorgt de gepatenteerde "Magnetic Wave Technologie" in de MEA niet alleen voor bijna geruisloze stimulatie, maar ook voor een veel veelzijdiger stimulatie die intense enmeervoudige orgasmes mogelijk maakt. We dachten, we herhalen het nog eens. 

Het geheim is dat de erectie vrijer is om te voelen, en in de plaats van getrokken wordt er gestuwd, gecirkeld, of nog kloppend gestimuleerd. Er wordt niet aan de glans getrokken ("gezogen") of over en weer gegaan. De erectie komt, zet zich vrijelijk uit en gaat weer, waardoor er géén irritatie of overgevoeligheid optreedt, alleen een sublieme reeks van meltdowns en ontploffingen. Als u begrijpt wat we bedoelen.

Stilzitten? Nergens voor nodig! Zelfs tijdens bewegingen wordt het contact met de MEA niet onderbroken. Perfect voor on the go, soloplezier in elke positie of zelfs samen met penetratie. Al is het in het geval van gelijktijdig spelen met een partner met penis soms even zoeken naar de goeie positie.

En dan staat de MEA tot slot ook nog voor genot zonder compromissen, want het is Made in Germany en gemaakt van 100% lichaamsvriendelijke materialen. Als extraatje wordt de MEA geleverd met een super slick en stevig laadetui, zodat je je speeltje proper en discreet kunt opbergen, klaar voor de volgende sessie.

Kenmerken:

- Super stil dankzij gepatenteerde Magnetic Wave Technology.
- Ervaar gevarieerde en meervoudige orgasmes met de verschillende programma's.
- Met spannende BOOST- en COOL DOWN-functies.
- Discreet opladen in een hoogwaardige USB-toycase.
- Spatwaterdicht voor eenvoudige reiniging.
- Belangrijk: niet waterdicht, dus niet onderdompelen. Reinigen van de toy kan met water, maar zonder dit met druk in het membraan te laten komen. Gebruik geen vacuüm in het speeltjeskanaal en geen hulpmiddelen zoals een borsteltje, omdat dit het gevoelige membraan aan de binnenkant kan beschadigen. Droog de drukgolf-speeltje goed af na het reinigen, omdat de bijbehorende toycase niet met water in aanraking mag komen.
- Boost-functie: Met de BOOST-functie kun je de intensiteit van het speeltje direct opvoeren naar het maximale niveau, ideaal voor een strakke rit naar een stoom afblazend orgasme. Als je het hoogtepunt hebt bereikt, helpt de COOL DOWN-functie om het gevoel van euforie na het orgasme te verlengen en te ontspannen. Je kunt gemakkelijk door de programma's navigeren met behulp van de MEA AUDIO SUPPORT: een subtiele pieptoon tussen de programma's en een dubbele pieptoon aan het begin en na elke ritme.
- Nog over de toycase: De schelpvormige MEA-toycase is niet alleen bedoeld voor stijlvol en schoon opbergen van de drukgolf-speeltje, maar dient ook als elegant laadetui. Om je luchtdrukspeeltje op te laden, plaats je de MEA in de bijbehorende case en sluit je de kabel aan op een USB-poort. Die is trouwens universeel, die kabel! Onmiddellijk begint het hart van je drukgolf-speeltje te kloppen: een knipperende LED aan de buitenkant geeft aan dat je speeltje wordt opgeladen.


Productspecificaties:

- Oplaadbaar (met batterij-indicator)
- 5 intensiteitsniveaus & 3 programma's
- Afmetingen: 6,9 cm (hoogte), 3,8 cm (breedte), Ø 1,4 cm (opening voor zuigfunctie)
- Gewicht: 103 g
- Batterijduur: 1,5-2 uur
- Laadtijd: 4 uur
- Materiaal: Lichaamsvriendelijke materialen, hypoallergeen en niet-poreus
- Kenmerken & functies: Vergrendelknop, batterij-indicator, geheugenfunctie, BOOST-knop, COOL DOWN-knop, audio-ondersteuning
- Verkrijgbaar in de kleuren Powder Rose en Velvet Green
- Inbegrepen: Speeltje, laadetui, oplaadkabel (zonder USB-adapter), handleiding en inspirerende spelideeën

2 jaar garantie op onze toys.