Skip to main content

Fun Factory Duke prostaatvibrator

Fun Factory

€64.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Duke van Fun Factory is een prostaatstimulator met vele curves, die op het eerste gezicht niet erg duidelijk zijn. Welke kant moet dat stuk nu eigenlijk op?

Het wordt al beter als u de afbeelding met het schema bekijkt! Neem even uw tijd - sowieso! En neem er een goed glijmiddel op waterbasis bij. Geen zorgen, met de ergonomie zit het helemaal goed. Als de Duke goed zit, zit ie als gegoten en worden zowel uw perineum als uw prostaat gevibreerd.

Heerlijk tijdens masturbatie, een blowjob of als extra terwijl u een partner penetreert of anderszins pleziert!

De kortste zijde van de toy en het uiteinde van de uitneembare bulletvibrator blijven buiten. Dat deel plooit van de anus weg richting balzak. Het strekt zich uit over uw perineum en aangezien het mee vibreert, is dat best een leuke extra. Al is er in dat deel heel veel flexibiliteit, en dus geen druk tegen uw perineum.

De langere zijde met de knik er in gaat wél helemaal naar binnen, in twee tijden. Eerst het flexibele uiteinde dat op een Bootie plug lijkt, en dan de tweede bobbel die door de curves van de toy tegen de prostaat aan gedrukt wordt.

De ergonomie is perfect, uw rectum gaat effectief nadat we uw anus zijn gepasseerd enkele centimeters in de richting van uw staartbeen, alvorens een kromming naar boven te maken. Duke is zo ontworpen dat er door die eerste tegendruk een voelbare druk op uw prostaat komt. Moest de knik in de toy er niét zijn, dan zou de prostaat de druk minder gewaar worden. 

Uw rectum is namelijk ook flexibel en zal mee plooien naar waar de toy (om het even welke toy) zich zet.

Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis bij silicone toys. Voor anale stimulatie raden wij een dikke gel aan - bijvoorbeeld Lubrifiant Confort Anal van YESforLOV, Sassy van Sliquid of Anal Play gel van SLOW SEX.

Duke wordt geleverd met een handleiding met instructies en inspirerende spelideeën.

Kenmerken:

Fun Factory, dus made in Germany, ruim getest en veilig.
Uitneembare oplaadbare bullet met 2 intensiteiten en 3 ritmes. USB magnetische oplader meegeleverd.
Bullet en toy zijn waterproof. De bullet kan ook als afzonderlijke vibrator voor clitoris, frenulum of tepels worden gebruikt.
Laden duurt ongeveer 2 uur. Speeltijd voor de vibrator is 45 tot 90 minuten.

Afmetingen: 15 cm totale lengte lange zijde, 12 cm in te brengen lengte, Ø maximaal 3,5 cm. Lengte van de perineumzijde 6 cm.

Materiaal: 100% medisch silicone, niet poreus en hypoallergeen. Makkelijk te reinigen met water en zeep of een toy cleaner. Te gebruiken met een watergebaseerd  of hybride glijmiddel.

2 jaar garantie op onze toys. Wij verpakken altijd discreet en voegen een staaltje sensuele cosmetica of glijmiddel bij.