Fun Factory Bootie FEM

Fun Factory

€29.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

De prachtige BOOTIE FEM is een anale plug speciaal ontworpen voor mensen met een vulva, gemaakt om gebruikt te worden tijdens vaginale penetratie om het plezier te verhogen. De asymmetrische basis zorgt voor onbelemmerde toegang tot de vaginale opening voor vrij, creatief spel.

De grootste troef van de Bootie FEM is de verkorte (en toch zeer veilige) basis van de plug. Die zit niet in de weg van vaginale penetratie, terwijl dit voor sommige vrouwen bij de 'standaard' Bootie wél het geval was. 

Verder is de Bootie FEM van een nog zachter en flexibeler silicone gemaakt. Het steeltje is extra dun en zacht. Zo aangenaam voelde een speeltje voor anale penetratie in silicone nog niet eerder aan!

De sensuele tulpvorm kan worden gebruikt om de anale opening zachtjes te masseren (met wat glijmiddel op waterbasis!) en voor te bereiden op penetratie. Zachtjes duwen en masseren van de kringspier en tegelijk de algehele opwinding opbouwen zorgt voor het openen van de kringspier. Het tulpje is taps toelopend en gaat met voldoende opwinding en voldoende glijmiddel vlot naar binnen.

De vorm van de plug zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten. De Bootie EEM is ontworpen om de G-Spot en de inwendige clitoris te masseren, in combinatie met bewegingen in de vagina. Ideaal voor anaal gebruik tijdens vaginale penetratie.

Gebruik de Bootie FEM solo om uw masturbatiesessie te intensiveren, als verborgen extra voor voorspel en opwinding gedurende de dag, of als een speeltje voor koppels dat een extra gevuld gevoeld geeft. Voor een diep en explosief orgasme.

Kenmerken:

Asymmetrische basis: Comfortabel om anaal te dragen tijdens vaginale penetratie.
Innovatief ontwerp: mooi en lichaamsveilig
Slanke vorm voor gemakkelijk inbrengen
Het perfecte eerste anale speeltje
Bereidt het lichaam voor op geavanceerder anaal spel

Afmetingen: 8,5 cm en Ø 1-2,9 cm

Materiaal: 100% medisch silicone, niet poreus en hypoallergeen. Makkelijk te reinigen met water en zeep of een toy cleaner. Mag gekookt worden voor steriliseren. Te gebruiken met een watergebaseerd  of hybride glijmiddel, zoals de Lubrifiant Confort Anal van YESforLOV of Sliquid Sassy.

2 jaar garantie op onze toys. Wij verpakken altijd discreet en voegen een staaltje sensuele cosmetica of glijmiddel bij.