Fun Factory Bootie Ring

Fun Factory

€34.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Combinatie van cockring en plug voor hem. De Bootie Ring heeft een uniek design dat gelijktijdig uw perineum en prostaat masseert, én uw erectie op gang brengt en behoudt. U hoeft niet stijf te zijn, ook slap is de Bootie Ring een hele aangename aanwezigheid.

Trek de bilspieren samen en de Bootie plug gaat masseren binnenin, terwijl het geheel ook zachtjes aan de balzak trekt. De brug tussen anus en balzak geeft een zachte druk en massage op het perineum. De opwinding komt op gang.

Als de erectie zich vormt - hoeft niet maar is zeer wel mogelijk ^^ - , dan is die door de ring moeilijker weg te krijgen. Het bloed kan de zwellichamen wel vullen, maar vloeit door de constrictie van de ring moeilijker weg. Tegelijkertijd trekt de spanning op de ring ook aan de plug. U ziet, een interessant geheel.

De cockring is flexibel en zacht, en groot genoeg om achter de balzak te kunnen dragen. Uiteraard raden wij u aan om een goed glijmiddel speciaal voor anale stimulatie te gebruiken: Lubrifiant Confort Anal van YESforLOV of Anal Play Gel van SLOW SEX. 

De ring is flexibel en geschikt voor alle formaten. De ring is door de ietwat uitrekbare brug verbonden met de Bootie small plug. Deze all time favourite anale plug is klein en comfortabel, maar toch zodanig gevormd dat de prostaat op aangename wijze gemasseerd wordt tijdens het dragen. 

Bootie Ring kan onmerkbaar en langere tijd gedragen worden! Dus u kunt er mee op stap voor een spannend voorspel. Ook draagbaar tijdens blowjobs, penetratieseks... 

Bootie Ring wordt geleverd met een handleiding met instructies en inspirerende spelideeën.

Kenmerken:

Fun Factory, dus made in Germany, ruim getest en veilig.

Afmetingen: 4,3 cm (Ring), 6,3 cm (Lengte), Ø 2,8 cm (Plug)

Materiaal: 100% medisch silicone, niet poreus en hypoallergeen. Makkelijk te reinigen met water en zeep of een toy cleaner. Te gebruiken met een watergebaseerd  of hybride glijmiddel.

 

2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Fijne sensatie,goede pasvorm ,echt een heviger en langdurig orgasme

    Posted by Christian on 17th Jun 2020

    Top!

Videos Hide Videos Show Videos