Fun Factory Bootie ring

€34.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

Combinatie van cockring en plug voor hem

Bescheiden in omvang maar indrukwekkend qua ontwerp. De Bootie ring is perfect voor zowel nieuwsgierige beginners als doorwinterde liefhebbers van seksspeeltjes.

Gebruik het alleen of terwijl je met een partner speelt voor het soort orgasmes die je alleen hebt als je meerdere erogene zones tegelijkertijd stimuleert.

Telkens je penis of anale spieren bewegen, beweegt het speeltje en trekt het zachtjes aan je penis of ballen, om dan weer golfjes van genot naar je prostaat te sturen.

Hardere erecties

Trek de elastische siliconen ring over je schacht, zodat deze stevig op de basis rust, achter de ballen. Dankzij de aangename druk van de ring, die versterkt wat je lichaam al doet als je een erectie krijgt, zul je je groter en harder voelen dan ooit.

De perfecte anale plug


Gebruik een beetje glijmiddel op de buttplug (gebaseerd op de bestsellende Bootie plug) en breng deze in. Als hij klein, het effect is groot want de gebogen vorm kan heel effectief de prostaat stimuleren terwijl je geniet van een gevuld gevoel. De smalle, flexibele basis past tussen de billen, zodat je makkelijk van houding kunt veranderen tijdens het dragen. Je kan er mee gaan zitten zonder dat het vervelend aanvoelt.

Bonus : perineummassage

De gladde siliconen heuvel die de plug verbindt met de ring streelt en stimuleert het gevoelige perineum (dat vol zenuwuiteinden en erectiel weefsel zit) tijdens het spelen.


Ring: 4,3 cm. Plug: 6,5 cm, Ø 1,6 - 2,7 cm. 65g

Materiaal : medisch silicone

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Fijne sensatie,goede pasvorm ,echt een heviger en langdurig orgasme

    Posted by Christian on 17th Jun 2020

    Top!

Videos Hide Videos Show Videos