Skip to main content

Bootie butt plug

Fun Factory

€24.90 - €34.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Comfortabele anale plug in 100% silicone.

Met een basis, zodat de plug op zijn plaats blijft tijdens het vrijen en - belangrijk! - niet in uw rectum kan verdwijnen. Een kleine investering in een plug met basis bespaart u een genante trip naar het ziekenhuis.

Bootie is de perfecte kleine plug voor beginnende anale avonturiers. De plug is zacht en flexibel, maar toch stevig zodat zelfs de meest gevoelige achterwerkjes hier plezier aan zullen beleven.

Een plug masseert de vagina en indirect ook de G-spotzone tijdens het vrijen. Bij mannen masseert de plug de gevoelige prostaat.

Bootie kan naar believen kort of langere tijd gedragen worden, hij zit heel comfortabel.

100% medisch silicone

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

Vekrijgbaar in de maten Small (7,5 cm totale lengte en diameter 2,5 cm max.), Medium (9,3 cm totale lengte en diameter 3,5 cm max.) en Large (11,1 cm totale legte en diameter 4,05 cm).

Als je twijfelt over de Small of de Medium, de Medium is nog steeds heel erg haalbaar! Ze zijn eigenlijk allemaal geschikt voor beginners, doordat ze zo ergonomisch en flexibel zijn, en een smalle basis hebben waarrond de anus zich terug kan sluiten.

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en gemaakt van hun eigen mengeling premium medische silicone, en afgewerkt met de hand in de fabriek in Duitsland. Fun Factory heeft een kleine ecologische footprint en gebruikt kartonnen verpakkingen en biologisch afbreekbare inkten.

Videos Hide Videos Show Videos