De octopus die vanbinnen zit

De octopus die vanbinnen zit

Posted by Rebecca Verreth on 29th Jul 2020

Heeft u haar al gezien, de 3D print van de clitoris? Was het u al bekend? Was u ook zo verwonderd?

Moest u raar hebben opgekeken, dat is niet zo vreemd. De beentjes en interne structuren van de clitoris werden pas in 2009 voor het eerst "gezien" via een live 3D scan. De eersten die een 3D model dat je kan printen en dus van alle kanten kan bekijken ontwikkelden waren de Franse Marie Docher en Odile Filod

Wij consulenten bij Fun Factory Party hebben onze clitorisknuffel als educatief materiaal sinds 2017. Ze prijkt op de cover van onze catalogus. En omdat ze zo mooi en toegankelijk is, nemen we ze overal mee naar toe. We gebruiken ze om op onze Party's en events te praten over vrouwelijke opwinding en seksuele anatomie.

Ondertussen zijn er nog een paar nieuwe modellen gemaakt, die telkens die nog dichter bij de realiteit zitten. Het laatste model toont heel mooi hoe de ranke schacht en de eikel van een vrouw er uit zien en hoop ik ook snel in de winkel te hebben.

De fotootjes hieronder tonen het eerste 3D model uit 2016 - de 3D modelletjes hiervan heb ik te koop en beschilder ik met de hand - en enkele schetsen die de positie in het lichaam duidelijker maken.

Kom gerust eens langs om al die clitorismodellen te komen bekijken en betasten! Je kan er ook een uitvoering van kopen hier.De clitoris blijkt er dus als een soortement octopus uit te zien, met de 5 "benen" op en rond de vagina. Met een eikel, een schacht, twee beentjes vooraan en twee iets meer naar achteren. Als het ware te paard op je vagina.

En wel negen centimeter groot, als je meet van het topje van de glans tot het uiteinde van een beentje.

Als je opgewonden bent, zwelt die hele octopus nog eens op. Ook een 3D print van een opgewonden exemplaar (dus in erectie) kan je in de winkel komen bekijken.

Dit alles is goed nieuws, want die octopus verklaart veel over de vrouwelijke seksualiteit. Het is nu veel duidelijker waar de klepel hangt als het over seksueel genot gaat. 

Dankzij de modelletjes kunnen vrouwen en mannen makkelijker zien wat er nodig is om de orgasmekloof - het fenomeen dat mannen in heteroseksuele relaties veel vaker orgasmes hebben dan vrouwen - te dichten.

Doe de penisknuffel

De octopus kun je van buitenaf en/of vanbinnen stimuleren - het interne deel erect krijgen duurt even - , maar hoe meer zwelling, hoe leuker en hoe makkelijker ook het wordt om de clitoris vanuit de vagina te stimuleren.

Als de "benen" van de octopus opzwellen en stijf worden zorgen ze er mee voor dat de vagina rigider wordt en groter, m.a.w. dan pas is de vagina écht klaar voor penetratie.

Tegelijkertijd omknellen ze ook de vagina, alsof ze de penis een knuffel geven.

De opgewonden clitoris zorgt er met andere woorden voor dat de vagina enerzijds klaar is voor stimulatie en naar penetratie smacht, en tegelijk nauwer aanvoelt. Logisch toch!

So now what?

Hoe kunnen we nu optimaal gaan stimuleren? Wel, zowel vanbinnen als vanbuiten graag. Omdat de clitoris voor het grootste deel onderhuids ligt, zijn dildo's en vibrators wat de handen voor een penis zijn.

Dus ga allen en stimuleer de octopus die vanbinnen zit!

Wil je er alles over weten, dan kan je ons vragen voor een online of offline FUN Party over vrouwelijke seksualiteit.


Beeld In Clito Veritas Amandine Brulée