Beste Sekstoys voor Vrouwen

Beste Sekstoys voor Vrouwen

Posted by Rebecca Verreth on 7th May 2020

Om van sekstoys te genieten wil je eerst weten wat je ermee wil gaan doen, welk lichaamsdeel je wil verkennen, wat je precies wil bereiken.

Toys voor vrouwenlichamen zijn ook vaak leuk voor mannenlichamen, dus ga er in de volgende paragrafen maar vanuit dat je 'clitoris' meestal door 'penis' kan vervangen.

Voor goeie seks, vooral dan goeie penetratieseks, is een erectie vandoen zowel voor mannen als voor vrouwen.

Hoe meer doorbloeding, hoe krachtiger je erectie, hoe meer je zenuwuiteinden (8000 stuks op de clitoris en 4000 op de penis!) gaan gespannen staan en hoe groter de ontlading als je climaxt.

Er is naast de clitoris nog meer erectiel weefsel, rond de urineleider bijvoorbeeld, en ook het perineum heeft veel zenuwuiteinden die graag gestimuleerd worden.

Je kan als vrouw klaarkomen zonder erectie (als man ook..) maar dat is vaak niet zo leuk als met, of toch anders.

Graag snel

Heb je gewoon graag snel een orgasme en hoeft het bij jou liefst niet te lang te duren? Dan zijn suction toys een goed idee. Ze kunnen ook prima samen met penetratie gebruikt worden. Aanrader zelfs!

Bouw je graag op naar een erectie en speel je liever op het volledige lichaam in plaats van alleen op (de eikel van) de clitoris, dan is een diffuse lichaamsmassager als Laya 2 of de heerlijk ontspannende Doxy nr 3 een aanrader.

De beste externe vibrators 

Volgens reviewers zijn dat onder meer de Amorino met het rekkertje dat heel je vulva en de beentjes van de clitoris masseert. Of de Volta die hetzelfde kan, maar dan met de flapperende fijne tongetjes bijkomend ook alle fijne plooitjes van je binnenste schaamlippen of voorhuid kan verkennen..

Hoog scorende uitwendige speeltjes zijn ook nog Zumio (fijn, fijner, fijnst) om nog meer dan met de Volta heel kleine plekjes die leuk zijn mee te vinden, en de Rabbit bullet van Je Joue. Met twee trillende oortjes dus.

Multifunctioneel..

Er zijn vibrators die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant vibreren, dat noemen ze dan duovibrators. Die zijn beter als ze gekromd zijn, en flexibel zodat ze zeker 'passen'.

Je kan kiezen met welk stukje je penetreert. Het andere stuk rust op je vulva. Miss Bi is de krachtigste en meest flexibele. Verdita krijgt ook goeie punten en is budgetgewijs interessant.

Liever een vibrator waarmee je ook kan penetreren, die met andere woorden ook een geweldige dildo is? 

Tiger en Big Boss steken er bovenuit. Beiden geweldige, flexibele dildo's met een krachtige vibrator als het moet.

Ze zijn beiden ook heel geschikt om de G-spot te stimuleren, om dat te doen ga je met je dildo achter je (erecte) clitoris 'haken' en trek je die als het ware naar voren. Je kan experimenteren met snelheid en druk.

Alle dildo's met een curve zijn geschikt. Fun Wand, Pure Wand, een glazen dildo.. harde materialen kun je goed voor de G-spot inzetten omdat je minder druk nodig hebt voor een goed effect. Je kan ze opwarmen en afkoelen. Vooral opwarmen geeft een fantastisch gevoel.

Fantasie

Zuivere dildo's zoals de Welles, kunnen interessant zijn om samen mee te spelen tijdens bijvoorbeeld orale seks, voor anale stimulatie of voor dubbele penetratie..

De in Berlijn handgemaakte Welle dildo's hebben een fijne gewelfde vorm en varieren verder gewoon in diameter, niet in lengte. En dat is precies wat zo leuk is: experimenteren met verschillende diktes, om op te bouwen.

Tenslotte zijn er de helemaal vanzelf bewegende magische Stronic dildo's. Stronic G voor als je eens echt de tijd voor G-spot exploratie wil en kan nemen. Stronic Real is een vrij dunne dildo, kan dus als vluggertje, of als fantasie van een 'derde' in het spel.

Alle fotootjes, nog wat meer uitleg per toy en de prijzen vind je ook hier.