Skip to main content

Fun Factory Miss Bi flexibele duovibrator

Fun Factory

€119.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De perfecte dubbele stimulatie van zowel de clitoris als de G-spot. 

Deze Miss Bi en de grotere Lady Bi zijn de twee duovibrators (duo = een stukje inbrengen en het andere stimuleert uitwendig) van ons favoriete merk Fun Factory. Ze hebben twee motoren (één in de schacht en één in de clitorisstimulator) die je apart van mekaar kan regelen.

De vorm van deze Miss BI zou wel eens het ei Columbus voor vele vrouwen kunnen zijn: een korte en dikke, flexibele schacht, voor een bijzonder "gevuld" gevoel, en een armpje dat met een dubbel randje een héél beweeglijke clitorisstimulatie geeft.

Miss BI maakt deel uit van de G5-serie van Fun Factory. Deze knappe vibrators "made in Germany" zijn stevig maar toch flexibel, in tegenstelling tot vele andere vibrators, die bij het inbrengen vaak hard en rigide zijn!

De zachtheid maakt dat u met uw vagina in de schacht kan "knijpen", en dat ze dus bij het inbrengen nooit oncomfortabel worden. 

De power van de Miss BI is opvallend en heel indrukwekkend. Uiteraard heeft de Miss BI ook alle kenmerken van de andere G5s mee:

- Zeer krachtig, maar minder trillingen in de greep.

- Press FUN to play knop: instant aan- en uitzetten!

- Vergrendeling mogelijk voor discreet transport.

- Nog flexibeler en toch stevig, verkort batterijcompartiment.

- 6 vibratie intensiteiten.

- 6 vibratie ritmes.

Uiteraard nog steeds 100% waterproof en herlaadbaar met de meegeleverde universele USB oplader. (Het makkelijkste is om deze te laden met bijvoorbeeld de adapter van uw smartphone of tablet). De allereerste laadbeurt kan 16 uur in beslag nemen.

2 apart van mekaar te regelen motoren in schacht en arm. Gekromd voor betere G-spot stimulatie. Compacte body voor een gevuld gevoel. 100% waterdicht. Herlaadbaar. Makkelijk te reinigen. Sterke, stille en duurzame motor. Intuïtieve en ergonomische bediening. USB-lader meegeleverd. Stil.

Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader. Pas op, voor het eerste gebruik moet u de herlaadbare batterij helemaal opladen, en dat kan tot 16 uur in beslag nemen. U laadt hem op door de magnetische lader op de twee contactpunten onderaan te klikken, de USB kunt u ofwel in uw computer, ofwel via een adapter in uw stopcontact steken. Wij raden aan met een adapter te werken, bijvoorbeeld die van uw smartphone of tablet. Blijft 6 maanden standby wanneer volledig geladen. NOOIT voor langere tijd "leeg" opbergen.
100% waterproof. Reinigen met water en zeep voor en na ieder gebruik, of met een toy cleaner.

 

Lichaam in 100% medisch silicone. Controle unit in ABS plastic.
2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos