Private Online Shopping

online-shopping-event.png

 

De complete shopping ervaring inclusief advies bij jou thuis !

Zou je wel eens de winkel willen bezoeken en uitleg krijgen over alle toys en accessoires die je interesseren, maar woon je ver of ontbreekt het je aan tijd?

Met onze unieke online shopping events brengen we de winkel en ons advies exclusief bij jou thuis!

Een event is snel opgezet. Wij maken een besloten groep aan op Facebook en jij stuurt de link naar enkele mensen die ook van de exlusieve content willen genieten. In ruil krijg je van ons veel korting en cadeaus, een 100% FUN en leerrijk event, en onze waardevolle advies en tips.

Discreet: Niemand ziet wie er in de groep zit of wat er gepost wordt. Vragen stellen en bestellen kan via Messenger of WhatsApp. De betaallink sturen we via via mail of Whatsapp, en je kan je bestelling laten sturen naar om het even welk adres.  Na het event wordt de groep terug opgedoekt. 

Persoonlijk: Op maat van jou en je eventuele partner, en van een aantal vrienden en kennissen die je eveneens in het groepje uitnodigt. Thema's worden gekozen na een leuke live waar input van de groep komt. 

100% Coronaproof plezier: Social Distancing is gegarandeerd, maar toch is het een ervaring die je "samen apart" met je vrienden beleeft.

Geen tijdsdruk: Een event duurt een paar dagen, en je hebt alle tijd om naar alle content te kijken, rustig vragen te stellen en een beslissing te maken, en al die tijd staan wij online tot jouw beschikking.

Expertadvies: Boek Ruud of Rebecca van Loveware om je te begeleiden bij jouw keuze voor de juiste toys en accessoires, en beleef een unieke Shopping ervaring die je nergens anders vindt! 

 

Tevreden reacties:

feedback-postje.pngfeedback-postje-2.png

 

Cadeaus voor jou

Ben je een nieuwe klant bij ons? Dan krijg je van ons een kwalititatieve toy naar keuze (!) aan de helft van de prijs* bij je bestelling naar aanleiding van een online event! Al naargelang de omzet van het event kunnen er nog gratis producten* of aan korting bijkomen. Ook voor alle gasten hebben we cadeautjes** bij aankoop.

Contacteer ons snel via de Form onderaan deze pagina, bel of stuur een WhatsApp naar Rebecca 0479/99.49.99!

 * Steeds op voorwaarde dat de omzet van het event minstens 300 euro bedraagt. ** Bij aankoop van minstens 99,00 euro.