Skip to main content

Aneros Helix Syn Trident prostaatmassager intermediate

Aneros

€69.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

In 2012 brachth Aneros een nieuw model op de markt, de Helix Syn. Met zijn grotere reactiviteit en meer gefocuste stimulatie van de prostaat werd de Helix Syn al gauw hun allerpopulairste model.

De Helyx Syn Trident is nu uitgevoerd in fluwelig silicone met speciaal ontworpen armpjes voor externe stimulatie van perineum en staartbeentje, en is een heel mooie, slanke toy om zien.  

Kenmerken

- Meer gerichte stimulatie gekoppeld aan zeer groot comfort (hoe gerichter, hoe meer gevorderd).

- Speciaal uitgebalanceerd voor superieure interne beweeglijkheid.

- Aanbevolen voor nieuwe of gevorderde gebruikers, voor sologebruik of tijdens partnerseks.

- Meerdere contactpuntjes voor meer interne en externe stimulatie (vier erogene zones tegelijkertijd).

- Door de Amerikaanse FDA goedgekeurde lichaamsvriendelijke, ftalaatvrije materialen. 

- Wordt geleverd in een mooi doosje met productuitleg en verwijzing naar het forum.

Afmetingen

Diameter helemaal bovenaan: 2,7 cm

Maximale diameter: 2,4 cm

Afstand steeltje tot het perineum: 4,5 cm

 

In te brengen lengte: 10,2 cm

Algemene tips voor anale stimulatie

Opwinding en ontspanning zijn een noodzakelijke voorwaarde voor prettige anale stimulatie. Neem er dus je tijd voor, gebruik een goed glijmiddel, verwarm eventueel de toy en breng eerst de kop van de toy voorzichtig in. Knijp je anus een paar keer samen en je zal zien dat je de rest van de toy naar binnen zal ‘trekken’. Naar binnen duwen is niet nodig!

En dat geldt eigenlijk altijd bij anale penetratie. Degene die gepenetreerd wordt heeft het tempo aan en laat zich als het ware op de toy, de vingers of de penis zakken. Doe het rustig aan en concentreer je op het prettige gevoel van de extra stimulatie van alle zenuwuiteinden in je rectum.

Over Aneros

Toen de MGX van Aneros rond het jaar 2000 voor het eerst werd uitgebracht - in de medisch witte plastic versie - bestond het concept 'prostaatmassager' (stel je voor, de prostaat masseren voor het plezier) nog niet. Aneros zette met andere woorden iets in de markt wat toen volstrekt nieuw was. De prostaat masseren werd toen en nu nog gedaan om inflammatie en ongemakken van de prostaat te verminderen, voor medische doeleinden dus.

Nog steeds brengt Aneros gepatenteerde designs op de markt, slanke anatomisch correcte toestelletjes die op specifieke manieren de prostaat kunnen masseren. Je zal de designs van Aneros dan ook bij geen enkel ander merk op precies dezelfde wijze terugvinden.

Aneros heeft na al die jaren een grote schare fans die op het forum op de website van het merk graag ervaringen uitwisselen om een orgasme van de prostaat of een lichaamsorgasme te bereiken.

Inderdaad, met de toestelletjes van Aneros en met de juiste informatie en ook wel heel wat toewijding, kan je orgasmes leren hebben waar geen ejaculatie aan te pas komt. Veel plezier!!

2 jaar garantie.