Skip to main content

Aneros Tempo Anal Stimulator

Aneros

€69.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available

Niets aan het design van deze prachtige anale stimulator is toevallig! De curves en balletjes van deze toy zijn zo geplaatst, dat ze een natuurlijke respons van je lichaam opwekken in de vorm van contracties. Je anale sfincters reageren op de curves en doen de toy in je lichaam bewegen. Je orgasme wordt zo mee door de samentrekkingen in je rectum aangestuurd en wordt er veel krachtiger door.

Deze prachtige kleine stainless steel toy is uiteraard uniseks en voor elk lichaam geschikt.

Opwinding en ontspanning zijn een noodzakelijke voorwaarde voor prettige anale stimulatie. Neem er dus je tijd voor, gebruik een goed glijmiddel, verwarm eventueel de toy en breng eerst de kop van de toy voorzichtig in. Knijp je anus een paar keer samen en je zal zien dat je de rest van de toy naar binnen zal ‘trekken’. Naar binnen duwen is niet nodig!

En dat geldt eigenlijk altijd bij anale penetratie. Degene die gepenetreerd wordt heeft het tempo aan en laat zich als het ware op de toy, de vingers of de penis zakken. Doe het rustig aan en concentreer je op het prettige gevoel van de extra stimulatie van alle zenuwuiteinden in je rectum. De contracties van je kringspieren rond de Tempo versterken de sensatie, doen de toy bewegen en brengen steeds grotere golfjes van genot met zich mee.

Dit top instrumentje is gemaakt van roestvrij staal van medische kwaliteit en heeft een prachtige spiegelgladde afwerking. Roestvrij staal is uiterst robuust en heeft het vermogen om zowel warmte als koude vast te houden, ideaal dus voor sensuele ontdekkingen. 

 

In te brengen lengte: 9,5 cm

Diameter bovenstes kop: 2,2 cm

Middelste bobbel: 1,6 cm

Onderste bobbel: 1,3 cm

Breedte van de basis (de slanke stop die buiten de anus blijft): 3,5 cm

Are you kidding me? Uiteraard geven wij twee jaar garantie. Maar dit wordt vast en zeker een blijvertje!

Videos Hide Videos Show Videos