Skip to main content

Aneros Eupho Syn Trident prostaatmassager gevorderd

€69.90
(No reviews yet)
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.

Niets aan het design van deze prostaat massager is toevallig!

Deze Eupho Syn kwam uit in 2013, en werd door ervaren Aneros gebruikers al gauw gezien als de 'ultieme Aneros' vanwege het vermogen van deze toy om subtiele sensaties op te wekken met een maximum aan reactiviteit en comfort.

De Eupho Syn Trident is dezelfde toy uitgevoerd in een luxueus zacht en fluwelig aanvoelend silicone en de innovatief ontworpen, flexibele armpjes voor externe stimulatie.

De speciaal uitgebelanceerde curves geven de mogelijkheid om de toy heel precies op de prostaat te richten. Het zeer slanke profiel maakt de Eupho Syn ook toegankelijk voor zij die nog geen prostaatmassage beleefd hebben en dit op discrete wijze willen integreren in het seksleven ook met een partner.

Het dragen van de Eupho Syn tijdens penetratieseks zorgt bijvoorbeeld voor langer durende, intensere orgasmes.  

Kenmerken


- Subtiele, gerichte stimulatie met superieure reactiviteit.
- Uitgebalanceerd voor een zeer goede interne beweeglijkheid.
- Aangepaste armpjes voor externe stimulatie.
- Uitstekend voor meer ervaren sologebruikers.
- Zeer slank profiel, makkelijk in te brengen.
- Zeer precies ontworpen design voor het raken van de prostaat door contracties.
- Geleverd in een mooie doos met gebruikersinformatie en verwijzing naar het forum.
- Gemaakt van door de Amerikaanse FDA goedgekeurde lichaamsveilige, ftalatenvrije materialen.

 

 

Afmetingen

Diameter helemaal bovenaan: 1,78 cm

Maximale diameter: 2,49 cm

Afstand steeltje tot het perineum: 4,32 cm

 

In te brengen lengte: 9,91 cm

Algemene tips voor anale stimulatie

Opwinding en ontspanning zijn een noodzakelijke voorwaarde voor prettige anale stimulatie. Neem er dus je tijd voor, gebruik een goed glijmiddel, verwarm eventueel de toy en breng eerst de kop van de toy voorzichtig in. Knijp je anus een paar keer samen en je zal zien dat je de rest van de toy naar binnen zal ‘trekken’. Naar binnen duwen is niet nodig!

En dat geldt eigenlijk altijd bij anale penetratie. Degene die gepenetreerd wordt heeft het tempo aan en laat zich als het ware op de toy, de vingers of de penis zakken. Doe het rustig aan en concentreer je op het prettige gevoel van de extra stimulatie van alle zenuwuiteinden in je rectum.

Over Aneros

Toen de MGX van Aneros rond het jaar 2000 voor het eerst werd uitgebracht - in de medisch witte plastic versie - bestond het concept 'prostaatmassager' (stel je voor, de prostaat masseren voor het plezier) nog niet. Aneros zette met andere woorden iets in de markt wat toen volstrekt nieuw was. De prostaat masseren werd toen en nu nog gedaan om inflammatie en ongemakken van de prostaat te verminderen, voor medische doeleinden dus.

Nog steeds brengt Aneros gepatenteerde designs op de markt, slanke anatomisch correcte toestelletjes die op specifieke manieren de prostaat kunnen masseren. Je zal de designs van Aneros dan ook bij geen enkel ander merk op precies dezelfde wijze terugvinden.

Aneros heeft na al die jaren een grote schare fans die op het forum op de website van het merk graag ervaringen uitwisselen om een orgasme van de prostaat of een lichaamsorgasme te bereiken.

Inderdaad, met de toestelletjes van Aneros en met de juiste informatie en ook wel heel wat toewijding, kan je orgasmes leren hebben waar geen ejaculatie aan te pas komt. Veel plezier!!

2 jaar garantie