Skip to main content

Aneros MGX Syn Trident prostaatmassager beginner

Aneros

€93.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

De Amerikaanse fabrikant Aneros heeft de categorie 'prostaat toys' uitgevonden! Wil je op een veilige, aangename manier starten met prostaatmassage, dan is de MGX hun aanrader.

De MGX heeft een uitgekiend design dat goed reageert op contracties, de prostaat vrij volledig raakt en het vermogen om sensaties in het hele anale gebied te voelen verbetert. De MGX was de originele massager en nog steeds een van de meest populaire producten van het merk.

Sinds kort is de MGX uitgevoerd in deze elegante versie in fluwelig silicone. De MGX Syn Trident!

Kenmerken

- Matig gerichte stimulatie met het grootste comfort (hoe gerichter, hoe meer gevorderd).

- Speciaal uitgebalanceerd voor meer reactievermogen.

- Aanbevolen voor nieuwe gebruikers voor sologebruik of tijdens partnerseks.

- Geribbelde steeltje voor meer uitgesproken stimulatie van de anus.

- Aangepaste contactpuntjes voor betere externe stimulatie.

- Door de Amerikaanse FDA goedgekeurde lichaamsvriendelijke, ftalaatvrije materialen. 

- Wordt geleverd in een mooi doosje met productuitleg en verwijzing naar het forum

Afmetingen

Diameter helemaal bovenaan: 2,03 cm

Maximale diameter: 2,49 cm

Afstand steeltje tot het perineum: 4,06 cm

 

In te brengen lengte: 9,4 cm

Algemene tips voor anale stimulatie

Opwinding en ontspanning zijn een noodzakelijke voorwaarde voor prettige anale stimulatie. Neem er dus je tijd voor, gebruik een goed glijmiddel, verwarm eventueel de toy en breng eerst de kop van de toy voorzichtig in. Knijp je anus een paar keer samen en je zal zien dat je de rest van de toy naar binnen zal ‘trekken’. Naar binnen duwen is niet nodig!

En dat geldt eigenlijk altijd bij anale penetratie. Degene die gepenetreerd wordt heeft het tempo aan en laat zich als het ware op de toy, de vingers of de penis zakken. Doe het rustig aan en concentreer je op het prettige gevoel van de extra stimulatie van alle zenuwuiteinden in je rectum.

Over Aneros

Toen de MGX van Aneros rond het jaar 2000 voor het eerst werd uitgebracht - in de medisch witte plastic versie - bestond het concept 'prostaatmassager' (stel je voor, de prostaat masseren voor het plezier) nog niet. Aneros zette met andere woorden iets in de markt wat toen volstrekt nieuw was. De prostaat masseren werd toen en nu nog gedaan om inflammatie en ongemakken van de prostaat te verminderen, voor medische doeleinden dus.

Nog steeds brengt Aneros gepatenteerde designs op de markt, slanke anatomisch correcte toestelletjes die op specifieke manieren de prostaat kunnen masseren. Je zal de designs van Aneros dan ook bij geen enkel ander merk op precies dezelfde wijze terugvinden.

Aneros heeft na al die jaren een grote schare fans die op het forum op de website van het merk graag ervaringen uitwisselen om een orgasme van de prostaat of een lichaamsorgasme te bereiken.

Inderdaad, met de toestelletjes van Aneros en met de juiste informatie en ook wel heel wat toewijding, kan je orgasmes leren hebben waar geen ejaculatie aan te pas komt. Veel plezier!!

2 jaar garantie