YESforLOV Lubrifiant Mixte Aloe Vera Bio

YESforLOV

€24.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Biogamma van YESforLOV, met natuurlijke ingrediënten gewonnen in Frankrijk, kartonnen verpakkingen en tubes op basis van maïs in plaats van plastics!

De fijne en geurige watergebaseerde glijgel is ook een frisse, hydraterende intieme verzorging. Op basis van 98%* biologische en natuurlijke ingrediënten, voornamelijk op basis van pure biologische Aloe Vera en extracten van salie.

(*De overige 4% is water en water kan geen biocertificatie krijgen!)

YESforLOV lubrifiant Mixte Aloe Vera heeft een licht kruidig, fris aroma (de salie!) en een eerder dunne textuur. De gel is absoluut niet vet of plakkerig, laat geen residu's na en maakt geen vlekken op de lakens.

 

Inhoud: 100 ml

Compatibel met sekstoys en condooms

Kartonnen 100% recycleerbare verpakking

 

De producten van het merk YESforLOV beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen zowel aangaande het respect voor de gevoelige slijmvliezen, met aangepaste osmolaliteit (vochtbalans) en fysiologische PH, alsook qua verpakkingen en flacons.

Alles is 100% made in France.

 

De producten van het merk YESforLOV beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen zowel aangaande het respect voor de gevoelige slijmvliezen, met aangepaste osmolaliteit (vochtbalans) en fysiologische PH, alsook qua verpakkingen en flacons. Alles is 100% made in France.

Videos Hide Videos Show Videos