SLOW SEX Massage Candle

Slow Sex

€19.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De nieuwe Full Body massagekaars voor intiem masseren of als aangename huidolie! Massagekaarsen als deze branden op lage temperatuur. Het vlammetje doet de oliën smelten die bij kamer temperatuur weer stollen.

De SLOW SEX massagekaars is met zorg samengesteld uit zuiver plantaardige oliën en heeft een lekker, niet te zoet kokosaroma. Je kan met de olie naar hartelust en 100% full body masseren. De olie voelt warm aan maar niet té.

De olie is een mengeling van onder andere amandelolie, kokosolie en shea boter en kan overal op en in en dus ook als glijgel gebruikt worden als u dat wil. U moet er wel bijnemen dat het een iets plakkeriger / vetter gevoel kan geven dan onze andere glijmiddelen op waterbasis of siliconenbasis. 

De natuurlijke oliën in deze massagekaars zijn vrij van minerale oliën, bewaarmiddelen, parrafine, synthetische bestanddelen..., alléén de good stuff. Dus ga uw gang op alle vlakken, je mag je partner likken. ^^

Eens gesmolten, kan een beetje olie al héél ver komen. Je hebt er niet veel van nodig en kan ze dus meerdere keren gebruiken. De niet gebruikte olie stolt eenvoudig weer in het potje. De olie is perfect voor een massage of als hydraterende huidolie, of als geurige toevoeging aan een bad!

 

  • De SLOW SEX massagekaars is gemaakt van onder andere kokosolie en shea boter.
  • Mag overal op het lichaam gebruikt worden en is likbaar.
  • 100% plantaardig product. 
  • Niet compatibel met condooms en speeltjes in latex of goedkopere rubbers. Wel compatibel met speeltjes in silicone en harde materialen zoals ABS plastic, glas of metaal.
  • Hydraterend, ontspannend, goed voor de huid.
  • Blik met 50g product.

SLOW SEX is een lijn sexy cosmetica van Bijoux Indiscrets, bedacht en geproduceerd in Barcelona.

SLOW SEX nodigt uit om van het voorspel de hoofdschotel te maken, geen enkel lichaamsdeel of handeling over te slaan. Seks zonder moetens, zonder haast. De vrijheid om te genieten voorbij de fictie, zonder angst, schaamte of schudgevoel, van seks die onthaast is en ontdaan van alle vooroordelen. Laat je inspireren! De producten zijn erg betaalbaar, bevatten natuurlijke actieve bestanddelen en hebben steeds een kokosaroma.