Skip to main content

SLOW SEX NIPPLE PLAY GEL

Slow Sex

€15.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Wist je dat tepels een van de meest gevoelige delen van het lichaam zijn? Verander die gevoeligheid in plezier en stimuleer de tepels met de metalen applicator van deze gel met koeleffect. Een contrast van temperaturen die je naar een hoogtepunt zullen brengen en ... stop daar niet! Kus de gel en breng het koeleffect over naar andere erogene zones. Het koeleffect wordt intenser in het genitale gebied.

- Metalen roll-on applicator: verbetert het spel en contrasteert met de lichaamstemperatuur.

- Overdraagbaar koeleffect: bevat Frescolat, een gepatenteerde molecule dat op de slijmvliezen intensere sensaties geeft. Kus de gel en geniet van orale seks!

- Compatibel met sekstoys en condooms.

Hoe te gebruiken?

Schroef het deksel los om de metalen applicator te ontdekken. Breng de gel aan door de applicator over de tepel te rollen en hem te stimuleren tot hij rechtop komt te staan. U zult een zacht koelend effect voelen dat u kunt overbrengen naar andere erogene zones. Kus het: wanneer je lippen de gel raken, zullen ze het overbrengen naar waar je daarna kust.

Nog tips?

Als je van het verkoelende effect houdt, kun je deze gel in de koelkast bewaren, waar het verkoelende effect en het contrast tussen het metaal en je huid zal intensiveren.

10 ml

Videos Hide Videos Show Videos