SLOW SEX WARMING MASSAGE OLIE

Slow Sex

€19.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Zullen we meteen naar het dessert gaan? Verhoog de warmte van je massages met dit verwarmende effect, kokosnootolie die uitnodigt tot strelen, likken en kussen. Je kan zachtjes op de met olie doordrenkte huid blazen om het opwarmingseffect te vergroten!

- Voelen! Een verrassend verwarmend effect dat intensiever wordt wanneer je op een gemasseerde huid ademt.

- Raak aan! Een zachte textuur die uitnodigt tot spelen.

- Kus! Laat je mond ook meedoen, de zoete smaak verhoogt het plezier.

Hoe te gebruiken?

Voeg een beetje olie toe aan het gebied dat je wilt masseren en wees niet bang om het in de buurt van intieme zones te gebruiken, omdat het 100% compatibel is. Wrijf de olie in je handen en masseer zachtjes in. Wanneer je klaar bent, blaas je op de huid om het verwarmende effect te maximaliseren. Vervolg de massage met kussen, de zoete smaak nodigt de lippen ook uit!

 

50 ml

SLOW SEX is een lijn sexy cosmetica van Bijoux Indiscrets, bedacht en geproduceerd in Barcelona.

SLOW SEX nodigt uit om van het voorspel de hoofdschotel te maken, geen enkel lichaamsdeel of handeling over te slaan. Seks zonder moetens, zonder haast. De vrijheid om te genieten voorbij de fictie, zonder angst, schaamte of schudgevoel, van seks die onthaast is en ontdaan van alle vooroordelen. Laat je inspireren! De producten zijn erg betaalbaar, bevatten natuurlijke actieve bestanddelen en hebben steeds een kokosaroma.

Videos Hide Videos Show Videos