Sexy Pills

Love To Love

€11.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf of een vriend? De Sexy Pill van Love to Love is leuk verpakt en een ideaal geschenkje voor een snelle beurt. 

Ze hebben het uiterlijk van een wat groot uitgevallen medicijn, maar na opening ontdek je een geestige toy voor de penis. Zoiets noemen we ook een 'sleeve' of 'masturbator'. 

Je gebruikt de sleeve altijd met watergebaseerd glijmiddel (anders is het niet zo aangenaam) en kan er de eikel en een deel van de schacht mee masturberen. De ribbels en golven binnenin zorgen voor een aangename sensatie. 

De Sexy Pills zijn natuurlijk ontworpen voor de penis, maar ook vulva's kan je er een plezier mee doen als je de sleeve binnenste buiten draait. Je kan er naar hartelust alle gevoelige plekjes mee masseren.

Ideaal dus als cadeau voor een vriendin of vriendje. De 'sexy pill' is in meerdere kleurtjes en uitvoeringen beschikbaar: Cool Grey, Blue Valentine, Green Feez, Orange Passion of Kinky Pink... kies maar uit! Het maakt niet zo veel uit, ze zijn allemaal aangenaam.

 

 

De Sexy Pill is in principe bedoeld voor eenmalig gebruik, maar kan bij voorzichtig gebruik meerdere keren gebruikt worden.

- Goed uitwassen met water en zeep, daarna laten drogen aan de lucht en terug in de 'pil' verpakking opbergen.

- Steeds met watergebaseerd glijmiddel gebruiken (niet meegeleverd)

- 100% zacht elastomeer

- Formaat: 10,8 x 5,05 cm

 

Opgelet fabrikant spreek van eenmalig gebruik. Zie instructies in de beschrijving. Geen garantie tegen scheuren of gaatjes.