Pillow Talk Cheeky

Pillow Talk

€69.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Goed in de hand liggende, lichte Wand vibrator met een flexibele kop en een elegant design. De glinsterende Swarovski knop is de enige knop die je nodig hebt.

Anders dan bij de meeste knopjes - als er zo maar eentje op een vibrator staat - gaat deze niet naar verschillende standjes door telkens kort te drukken. Eerder blijf je op de knop duwen en gaat die zo traploos naar omhoog in intensiteit. Je hebt dus niet de keuze tussen een paar standjes, maar kan de intensiteit heel precies instellen door op het juiste moment de knop los te laten.

Een korte druk op de knop legt de vibrator instant stil, dat is ook een groot pluspunt. Geen secondenlang gefrunnik voor hij uit is of aan.

Pillow Talk is betaalbaar maar heeft toch een zeer krachtige motor die diep doortrilt en een fijne masserende stimulatie geeft op elk denkbaar plekje op je lichaam.

De kop is beweeglijk en kan dus gebogen worden ten opzichte van de greep, maar het materiaal zelf geeft niet mee als je er met je duim en vingers in knijpt.

 

Waterproof

Lichaamsveilig en zeer glad silicone

Oplaadbaar met meegeleverde USB-lader die je door het materiaal moet duwen (zie foto)

Wordt geleverd met een eenvoudig satijnen opbergzakje en summiere gebruiksaanwijzing

Kan vergrendeld worden zodat je hem zorgeloos mee kan nemen in de reistas

Verkrijgbaar in zachtroze of muntgroen

Diameter maximaal 3,9 cm, totale lengte 20 cm

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos