Skip to main content

Love to Love Matchup

Love To Love

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Love to Love Matchup is een C-vormige koppeltoy met een eenvoudig design en een makkelijk te begrijpen 'gewone' afstandsbediening. De toy is uiterst flexibel en zacht, de vibraties zijn krachtig.

Dit soort toys kan je dragen als vrouw met of zonder penetratie, binnenshuis of buiten. Je kan de toy aan- en uit zetten op het deel dat buiten blijft, en harder en zachter zetten. Met de afstandsbediening is bedienen net iets eenvoudiger.

De bedoeling bij penetratieseks is het platte deel vaginaal inbrengen - met wat glijmiddel op waterbasis - waarbij het dikkere deel aan de buitenkant op de vulva blijft. Volgens onze toytester Ruud is dat buitenste deel smal genoeg en lang genoeg om tussen of op de meeste vuvalippen goed te 'passen' en de clitoris te bereiken.

Er blijft aan de binnenkant van de vagina ruimte voor penetratie met de penis of met een dildo. Dat deel heeft een soort afgeronde uitsparing waar de bovenkant van de penis of een dildo mooi in kan schuiven. Bij stoten zou het kunnen dat de toy mee naar buiten komt, in dat geval is grinden of de toy vasthouden de oplossing.

Maar bij deze intieme positie is met wat geluk zo dat je beiden handenvrij kan genieten van de vibraties. En dat beide partners voldoende vernauwing en stimulatie ervaren voor een leuke climax. Bedienen hoeft niet door te tasten naar de toy, maar kan met de eenvoudige afstandsbediening. Qua gebruiksgemak zit deze Matchup dus zeker goed!

Technische Kenmerken:

- 9 vibratiestanden
- Materiaal: Siliconen (speeltje) en ABS (afstandsbediening)
- Inbrengbare lengte: 9 x 2 cm
- Bereik van de afstandsbediening: 5 m
- Magnetische oplader (Oplaadtijd: 1u / Gebruiksduur: 1u)
- Waterproof

Voordelen:

- Voor solo gebruik of als koppel voor dubbele penetratie
- Afstandsbediening heeft een bereik van 5 meter
- Zeer flexibele hals past zich comfortabel aan elke anatomie aan
- Dubbele motor zorgt voor gelijkmatige en krachtige vibraties
- Reisvriendelijk formaat, past in de handpalm, ideaal om mee te nemen op reis

2 jaar garantie op onze toys!