Skip to main content

Kinklab Neon Wand Power Tripper extensie

Kinklab

€59.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Kinklab Power Tripper is een accessoire voor de Kinklab Neon Wand* en brengt de sensatie van de elektrostimulatie naar een heel ander niveau. Je handen en huid worden de geleiders.

Als je de Neon Wand met de Power Tripper gebruikt, word je zelf de bron van de elektrische vonken opwekken en geef je ze door aan de huid van je partner. Stel je voor dat je partner de elektrische tinteling voelt via je tong of vingertoppen elke keer dat je mekaar kust, likt of aanraakt.

Afhankelijk van de intensiteit van je Neon Wand - die is uiteraard regelbaar - , zal de sensatie variëren van zachtjes stimulerend tot een meer intense, gerichte sensatie.

De uiterst geleidende materialen en bedrading geven de Power Tripper en dus jouw handen een unieke precisie en efficiëntie, waardoor je in staat bent sensaties te produceren die qua intensiteit gelijk zijn aan wat andere gelijkaardige toestellen alleen kunnen bereiken als het vermogen op maximum is ingesteld. 

Of je nu nieuw bent in de elektroseks of een ervaren estim liefhebber bent, de Power Tripper is anders dan alles wat je ooit eerder hebt gevoeld!

Snoerlengte: 113,66 cm
Contactplaat: 8,25 cm x 5 cm

Let op: de Power Tripper is een zeer uitdagend speeltje dat bedoeld is voor gebruik door volwassen met de bedoeling plezierige erotische sensaties op te wekken. Om risico op persoonlijk letsel te voorkomen, dient u de aanwijzingen en veiligheidsinformatie in de bijgevoegde handleiding te lezen voordat u dit apparaat voor het eerst gebruikt.

 

2 jaar garantie.