Skip to main content

Kinklab ElectroErotic Neon Wand

Kinklab

€184.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Kinklab Neon Wand is een zogenaamde 'Violet Wand'. Een elektrodestaaf die statische elektriciteit afgeeft op je huid. De vonken kunnen er letterlijk vanaf vliegen, een prachtig effect! Maar ook heel sensueel en plezierig prikkelend, zeker als je al erg opgewonden bent. Dit soort stimulatie wordt ook wel elektrostim of elektrostimulatie genoemd.

De sensaties gaan van warm prikkelend tot een serieuze 'beet'. Afhankelijk van de plaats waar je stimuleert krijg je andere reacties en verrassingen. Heel spannend, maar toch is de Neon Wand veilig en toegankelijk voor beginners of iets meer gevorderde elektrostim liefhebbers. Hij is zo gebouwd dat ook de maximale settings binnen de doorsnee pijngrenzen blijven. Perfect dus voor meer sensueel gebruik.

De Neon Wand van Kinklab is compacter, lichter, makkelijker in gebruik en betaalbaarder dan sommige duurdere sets. Je kan er meteen mee beginnen en je volledig op de reacties van je partner concentreren, in plaats van op de bediening van de set.

Je kan de set makkelijk en veilig terug opbergen in de doos, en overal mee naartoe nemen.

De doos bevat alle veiligheidsinformatie die je nodig hebt. De belangrijkste zijn dat je de Neon Wand altijd UIT zet vooraleer je er een opzetstuk op of af doet, en dat je alle metalen voorwerpen zoals horloges en juwelen verwijdert vooraleer je aan de slag gaat.

De opbergdoos bevat uiteraard ook een boel interessante en prachtig uitziende glazen opzetstukjes, om al je elektrostim fantasieën mee waar te maken:

- De Wand zelf met Europese stekker, en een verbindingsstuk voor de vier 'glow in the dark' opzetstukken;

- Een glazen elektrische "kam" met meerdere fijne contactpuntjes;

- Een zogenaamde "Mushroom" met een kopje in de vorm van een paddenstoelhoed;

- Een kleinere "Probe" om onderzoeken mee te verrichten;

- Een "Tong" opzetstukje;

- Een gebruiksaanwijzing met wat geschiedenis en weetjes.

- 220V - 10 Watt

Hoe voelt het?

Als je er rechtstreeks de huid mee aanraakt, kan de stimulatie zinderend en warm aanvoelen en zich verspreiden. Als je er net boven de huid mee zweeft, dan heb je een meer prikkelend effect van stroomstootjes, die in het donker zichtbaar worden. Kenners zullen het waarderen dat de Wand 'Solid State' is, dat wil zeggen dat er geen bewegende delen in zitten en dus ook dat je de hoek van de Neon Wand kan veranderen zonder storende onderbrekingen of fluctuaties in de stroomafgifte.

Uit de opzetstukjes komt bij gebruik een prachtige paarse gloed.

Kortom, een heel sfeervolle, visueel spectaculaire en spannende set voor onvergetelijk sensueel plezier.

2 jaar garantie