Skip to main content

Fun Factory VIM wand

Fun Factory

€149.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

*special maand juni! Tot zo lang de voorraad strekt kan je de VIM wand met een uitzonderlijke 20% korting kopen. Gebruik code SPECIAL als coupon code bij het uitchecken.*

De lang verwachte "Magic Wand"-versie van Fun Factory. Een prachtig uitziende original met een doordacht concept, daarin net iets verder gaand dan de anderen, zoals we van Fun Factory gewend zijn.

De VIM nodigt je uit om van een ontspannende en krachtige massage over te gaan naar het verkennen van de meest gevoelige plekjes. Met een diepere intensiteit. En zoals nooit tevoren.

Aan alles is gedacht: geruisloze power en ongelofelijke diepgang van vibraties die onderhuids gaan zonder ooit vervelend te worden aan de oppervlakte, flexibiliteit van de kop, hygiëne en materialen, ergonomie met een smallere greep voor kleinere handen, géén trillingen in het handvat, ...

Het beste van alles is dat VIM extreem comfortabel is in gebruik. Als je nieuwsgierig bent naar wat een Wand voor je kan doen, lees dan vooral verder:

Veelzijdigheid, ook onder de oppervlakte
De VIM massager zorgt voor een complete ontspanning. Zoals elke goeie wand masseert de VIM niet alleen overbelaste en vermoeide spieren, maar ook de meest gevoelige delen van je lichaam, zoals de schaamlippen, clitoris en het perineum, met een fijn afgestemd scala aan vibratiesterktes. Zelfs door je kleding heen voelt de stimulatie nog dicht en weldoend aan.

Wat maakt de VIM dan anders?
Om irritatie en overstimulatie te voorkomen, hebben de Duitse ingenieurs gewichten toegevoegd aan de twee kanten van de motor. Ze doopten het Weighted Rumble™ technologie. De twee gewichten, die aan de zijkanten van de motor van de wand massager zijn bevestigd, zorgen voor een krachtige vibratie die letterlijk onder je huid doordringt en méér zenuwuiteinden aanspreekt dan alleen die lichaampjes die op vibratie reageren.

Om het resultaat te voelen, hoef je gelukkig geen ingenieur te zijn. Zelfs bij de laagste intensiteit voel je VIM de opwinding naar diepere lagen overbrengen, langs de inwendige clitoris of naar de prostaat.

Wil je nog meer details? Ok dan: het zijn de Vater-Pacini- en Ruffini-lichaampjes - dat zijn inderdaad soorten zenuwuiteinden - die reageren op dit soort stimulatie, en zo de effectiviteit van de Wand versterken en een overstimulatie voorkomen. 

Traploos hoger en lager
VIM heeft knoppen waar je traploos de vibratiesterkte mee kan instellen. Je kan VIM met andere woorden echt helemaal precies aan jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen. En naadloos wat laten zakken en terug stijgen in intensiteit, gewoon door de knop ingedrukt te houden. Met een simpele klik op de + of - knop navigeer je door in totaal 5 snelheden en 3 programma's.

Als je de + of - knop ingedrukt houdt in een van de 5 snelheden, varieert de vibratiestand minimaal en wordt deze iets intenser of zwakker, precies zoals jij het in gedachten had. Je kan je daardoor zonder zorgen en met veel eenvoud laten leiden door de reactie van je lichaam.

Ontspan met een krachtige massage van je schouders of begin met wat glijmiddel op waterbasis en streel je hele lichaam met een lichte vibratie. Schakel naar stand twee voor stimulatie van de clitoris, eikel of perineum.

Spelen jullie met z'n tweeën? Plaats VIM dan zo dat het u beiden tegelijk stimuleert en wacht af wie het eerst klaarkomt. Je kan er een (erg leuke) uitdaging van maken om zo lang mogelijk uit te stellen.

VIM: anders dan de anderen
Het meest krachtige speeltje dat Fun Factory ooit heeft gemaakt is verrassend stil, perfect om je volledig te ontspannen en te genieten zonder afleiding. Bovendien is VIM met slechts 440 gram ongeveer 32% lichter dan vergelijkbare Magic Wand vibrators, met overtuigende power en een breed scala aan vibraties. 

VIM is erg mooi, de kleuren zijn origineel en de patronen op de greep en de kop maken er een opvallend en klassevol voorwerp van. Het veelbelovende ontwerp stelt in gebruik gelukkig niet teleur, integendeel. Het is met de smalle greep in het fluweelzachte, lichaamsvriendelijke siliconen makkelijk om hem vast te houden. Er zijn geen trillingen in het handvat, alléén in de kop.

De golvende structuur van de kop houdt glijmiddel heel makkelijk vast, zorgt ook voor een licht stretchen van de huid - wat irritatie vermindert en op zich stimulerend is. De 'Weighted Rumble' motor en de ribbels op de kop geleiden zelfs de meest tedere vibraties op ideale wijze. 

De Fun Factory VIM wand vibrator is spatwaterproof en gemakkelijk te reinigen met een vochtig doekje of met toy cleaner. Maar hij is niet waterdicht! Gebruik VIM daarom niet in bad of onder de douche en reinig hem niet onder stromend water.


Kenmerken:

Golvende structuur van de kop verwent de clitoris, schaamlippen, perineum en meer
Flexibele nek voor meer comfort in elke positie
Nauwkeurig instelbare snelheidsniveaus van zacht tot intens
Evenwichtige motor met Weighted Rumble™ = diepe stimulatie op elk niveau
32% lichter en 50% stiller in vergelijking met andere toonaangevende grote vibrators van dit type

Oplaadbaar (met batterij-indicator)

Vibratie: 5 intensiteitsniveaus en 3 programma's, traploos intenser en zachter

Functies: reisvergrendeling, nauwkeurig instelbare intensiteitsniveaus

Afmetingen: 31,3 cm, Ø 6 cm (kop)

Gewicht: 430 g

Batterijduur: 1-6 uur

Oplaadtijd: ongeveer 5 uur voor eerste keer opladen

Materiaal: Lichaamsvriendelijke materialen, hypoallergeen en niet-poreus medisch silicone

Te gebruiken met een watergebaseerd of hybride glijmiddel

Voor uitwendig gebruik

Verkrijgbaar in de kleuren Sunrise Orange en Midnight Blue

Inbegrepen in de levering: de toy, de oplaadkabel (zonder USB-adapter), boekje met gebruiksaanwijzing en inspirerende speelideeën

Review door Tess van TessTesst.nl

"De Fun Factory Vim is echt geweldig, ik ben fan! De vibraties zijn supergoed, heel diep, van zacht tot hard. Hij ligt lekker in de hand, glijmiddel blijft er makkelijk op liggen, de knopjes werken goed en handig, hij maakt geen lawaai én hij ziet er tof uit. Dit is alles wat ik wil van een wandvibrator." Alle details lees je hier.

Review door Jay van TessTesst.nl

"Natuurlijk werd ik heel blij (en bloedgeil) van de diep vibraties op mijn pik, van schacht tot eikel en weer terug. Maar wat voor de absolute winnaar is in dit verhaal is het feit dat de Fun Factory VIM zo diep kan vibreren dat je zonder penetraties via je perineum (ja, je leest het goed) je prostaat kan stimuleren. Ik geef je even een seconde om dat tot je door te laten dringen…" Alle details lees je hier.

Lees ook onze blog: 7 manieren om de VIM wand te gebruiken hier.

2 jaar garantie op onze toys.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Zalige toy

    Posted by Sofie on 13th Dec 2023

    We genieten allebei super hard van de toy. Hij is tot nu toe de beste die we al gehad hebben.

Videos Hide Videos Show Videos