Erotisch Juweel Nectar de Jouissance

Sylvie Monthule

€109.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een erotisch juweel dat uw externe clitoris, binnenste schaamlippen en de ingang van uw vagina masseert. U kan het juweel dragen als een string en er stiekem van genieten, of uw partner mee van het zicht laten genieten. 

Het juweel heeft de vorm van een gouden serpent bovenop een langwerpige, zacht afgeronde druppel die tussen uw schaamlippen zit, een subtiele sensatie die met elke stap of contractie nadrukkelijker opwindend kan worden.

Omdat het erotische lichaamsjuweel het portaal van uw vagina van boven tot onderaan zachtjes masseert, zorgt dat voor lubricatie of nectar, vandaar de naam van het juweel: Nectar de Jouissance, of nectar van plezier.

Uw vulva zal heel snel smelten onder de dubbele stimulatie, die subtiel is en onzichtbaar onder uw kleren. De eerste stap naar een fijne vrijpartij of masturbatiesessie is daarmee gezet. Dit erotisch lichaamsjuweel kunt u dus bij wijze van voorspel dragen.

Een creatie van de Franse juwelenontwerpster Sylvie Monthulé.

 

Dit erotische juweel wordt gedragen als een string. De touwtjes zijn van elastisch katoen en in meerdere maten verkrijgbaar, van maat 34 tot maat 48. U positioneert eerst het deel dat de ingang van de vagina stimuleert, en daarna de bovenkant van het juweel tot het ter hoogte van de glans van de clitoris komt. Een uniek gebogen juweel, zowel stimulerend voor de clitoris als voor de ingang van de vagina, gemaakt van verguld metaal en zacht aanvoelende, gladde hars.

Afmetingen:

Diameter ten hoogste 24mm.

Small = maat 34 en 36

Medium = maat 38 en 40

Large = maat 42 en 44

Xtra Large = maat 46 en 48.

Materiaal:

Juweel in verguld metaal, 3 micron 16 karaats en afwerking in 24 karaat op metaal. Hars in saffierblauw. Versiering in de vorm van een serpent. Hypoallergeen.