Contacteer ons

OPENINGSUREN

Welkom bij Loveware !

Wij zijn elke dag open van 10u tot 18u, behalve op zondag.

Op dinsdag en woensdag tot 21u!

 

PRODUCTEN

Wij hebben in de winkel veel handwerk en unieke stuks (dildo's en andere toys, kink) en verder producten van geselecteerde merken die we al jaren kennen en veelal persoonlijk hebben bezocht: Fun Factory, Je Joue, Hot Octopuss, Perfect Fit, BVibe, Obsessive, Doxy, Vibratex, Playstixx, YESforLOV, Pjur, PM Body leather, Sa Majeste, Noir Handmade, Patrice Catanazaro, BS Atelier, Lush, Svakom, Njoy, Sportsheets, Bijoux Indiscrets,...

Wil je er zeker van zijn dat we een bepaald product in de winkel hebben, of heb je een speciale wens? Bel ons dan op 015/34.88.67 of stuur ons een bericht via onze Loveware Facebook pagina of via het contactformulier hieronder. 

 

WORKSHOPS

Onze workshops gaan door op de eerste verdieping van Loveware, met steeds een beperkt aantal deelnemers. Ze zijn uniek voor Vlaanderen. Sekseducatie voor volwassenen, gegeven door specialisten in hun thema.

Dit najaar lanceren we enkele nieuwe workshops, namelijk de 'Baarmoeder, Cyclus, Hormonen en invloed op je seksualiteit', en 'Aanraking, Grenzen en Consent'. Het volledige workshop programma en aankopen van tickets vind je op Eventbrite.

 

ADRES

Wij zijn gelegen in hartje Mechelen, in de Graaf Van Egmontstraat nr 20. Goed bereikbaar met de trein (vlakbij Centraal Station Mechelen) en met de wagen (Parking Bruul vlakbij, parkeren in de straat meestal mogelijk). 

 

OVER ONS

 
Loveware is een feministische seksshop in 2800 Mechelen. Een pionier, zeer zeker, want al sinds 2008: Progressief, zo veel mogelijk fair trade - ja ook bij sekstoys zijn er grote spelers en kleine ambachtelijke bedrijfjes - , LGBTQ friendly - d.w.z. open voor alle genders en voor alle seksuele oriëntaties.
Feministisch: de meerderheid van de artikelen werd ontworpen, gemaakt, gefilmd... door vrouwen of bedrijven met een vrouwelijke ceo of chief designer.
 
Met de shop en ook via onze FUN Factory home party’s willen wij kennis over de vrouwelijke seksuele anatomie verspreiden en een progressieve manier om over seksualiteit te spreken gangbaar maken.
 
Wij staan voor een bewuste vorm van seksualiteit! Niet per sé méér of van moetens, maar wel zonder schaamte voor je keuzes. Gewapend met de nodige informatie. En voorzien van de juiste tools ;)
 
Welkom!
Rebecca en Ruud