Sekstoys en tips voor in Quarantaine

Sekstoys en tips voor in Quarantaine

Posted by Rebecca Verreth on 13th Apr 2020

Ontdek het eerste "FUNsexual Activity Book" van Fun Factory. 7 pagina's prenten met plezierige activiteiten, om in te kleuren.

Kleurprenten voor volwassenen zijn in. Google maar eens naar 'Adult Colouring', en je zal zien dat deze sexy prenten inkleuren best een plezante en meditatieve activiteit kan zijn. Die je ook nog eens wat inspiratie kan opleveren.

Speciaal voor de Corona quarantaine organiseerden we op de Facebook page van Loveware een wedstrijd, waarbij uit de ingezonden sexy kleurprenten een winnaar van een limited edition Fun Factory sekstoy werd getrokken.

Je kan een deel van de inzendingen hieronder bekijken. De wedstrijd is voorbij, maar uiteraard kan je het kleurboekje nog steeds downloaden en zelf aan de slag gaan. 

Speciaal voor de gelegenheid geef ik nog wat extra tips en links, zodat je snel de juiste accessoires kan terugvinden.

Van orale seks een feest maken

Is er iets leukers dan orale seks geven of krijgen? Je kan er een feest van maken met een likbaar glijmiddel, of met een heerlijke warm wordende streelgel zoals de Délicieux Pinceau pour le Corps van YESforLOV.

Trio fantasie

In quarantaine tijden single zijn is niet benijdenswaardig. Wil je toch van een stotende penetratie genieten, dan zijn de Stronics een echte aanrader. Sluit je ogen en laat je meevoeren in de fantasie. 

Ben je met twee? Dan kan deze toy je 'trio' fantasie vervullen zonder dat je er een derde moet bijhalen. Want dat is nu echt niet aan de orde. 

Bionische massage

Be.One vervult een ander soort fantasie. Met deze super discrete toy geef je je eigen vingers de magie van een extra zinderende aanraking. Strelen met de Be One 'Slip Between the Fingers' vibrator lijkt wel buitenaards. 

Je begint met een massage en eindigt met een vibrerende climax, zonder dat je handen het lichaam van je partner hoeven te lossen.

Femme Fontaine

Veel tijd in quarantaine? Waarom dan geen zoektocht naar je eigen G-Spot ondernemen? Met de juiste tools - lees een gekromde of geribbelde toy - kom je al een heel stuk verder. 

Meer tips en informatie krijg je in onze workshop over de G-Spot en Vrouwelijke Ejaculatie.  

Spanking met effect

De billen zijn heel gevoelig. Pimp deze erogene zone met een Bootie plug of een plug met rollend gewichtje en alles wat er in die zone gebeurt wordt nog versterkt.

Zo ook het effect van een portie billenkoek. Dat voel je dankzij de plug nog verder dan anders door je lichaam heen gaan. Met deugddoende resultaten als je daar gevoelig voor bent.

Pijpbeurt on demand

Gepijpt worden is zo'n fijn gevoel dat vele mannen er flink wat geld voor zouden neertellen. Je kan ook eenmalig in een toy investeren die dit fijne gevoel kan benaderen.

Cobra van Fun Factory of Triad van Amorelie zijn als vibrerende open mondjes. Je sluit je ogen, beweegt de toy heen en weer, en doordat ze zo nauw aansluiten krijg je een zuigend effect.

Triad heeft zelfs een warming functie, maar Cobra is krachtiger.

Cowgirl

Tijdens quarantaine kan de Cowgirl positie een handige zijn als je tegelijkertijd Netflix wil kijken of een boekje lezen. Je kan er goed je kuitspieren mee oefenen. 

Maar wil je helemaal genieten van je dildo, nu er toch geen pottenkijkers roet in het eten kunnen gooien? Dan is het nu het moment om je een Liberator Bon Bon aan te schaffen. 

Dit sekskussen maakt de positie een makkie en zo veel beter. Wat een comfort, en wat een genot!