Vulva Knuffel

Loveware

€49.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze vulva is een mooie aanvulling op de clitorisknuffel. De clitoris is voor vele mensen nog een groot mysterie en dat wilden we graag veranderen. Hoe deze precies in het lichaam zit, is makkelijker te begrijpen als je kan tonen hoe ze zich tot de vulva verhoudt.

Onze vulvaknuffel toont de ingang van de vagina, de urethra, de klieren van Skene en Bartholin, de binnenste en buitenste lippen en hoe de clitoris zich tot deze onderdelen verhoudt. Er is een voorhuid die je over de glans clitoris kan plooien of net terug trekken.

Je kan de vulvapop als aanvulling op de clitorispop, of als op zichzelf staand educatief model gebruiken. Perfect voor als je zelf aan anderen wil uitleggen hoe de vulva eruitziet en wat de verschillende onderdelen zijn.

Naast de vulva pop is er ook een clitoris pop. De clitorispop past in de vulva, zodat je de samenhang van de erectiele weefsels en de erogene zones inzichtelijk kan maken. Door de grootte is de vulvaknuffel ook voor grotere gezelschappen goed te zien.

De maakster is Melanie Caillaud, voormalig Fun Factory Party consulente, in opdracht van Loveware en Fun Factory Party's. De clitorisknuffel is gemaakt van streelzachte, gerecycleerde materialen. Wasbaar in de machine en handgemaakt in Frankrijk. De modellen kunnen daardoor licht afwijken van het afgebeelde model.

Boek je een Fun Factory Party, dan is de kans groot dat je deze knuffel kan aaien. :)

Machinewasbaar

Grootte van de binnenste schaamlippen kan varieren, net als in het echte leven. 

Opgelet: de Vulva en Clitorisknuffels zijn apart te koop!