Velv'Or - JBoa Lasso Cockring in silicone en staal

Velv'Or

€31.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

De JBoa van Velv'Or is een volledig verstelbare silicone 'lasso' penisring die ontworpen is om de penis bij de basis te vernauwen, wat resulteert in superharde, langer durende erecties en intensere ejaculaties.

Om echt te genieten van de voordelen van de JBoa moet je hem zo dicht mogelijk bij je lichaam dragen. Hoe dichter bij de basis van je penis, hoe beter het effect zal zijn. Je erectie zal voller en harder zijn wanneer de JBoa op de juiste plek gedragen wordt. Je kunt dit bereiken door de aangespannen lasso met je duimen naar je lichaam te duwen.

Eenmaal op zijn plaats, ben je klaar om te gaan. Geniet van je JBoa tijdens het voorspel, tijdens masturbatie, tijdens penetratie..

Hoe lang je ingesnoerd kunt blijven hangt af van jezelf en hoe strak je de greep van de JBoa hebt gemaakt. Wanneer het nodig is schuif je simpelweg het stalen greepje terug naar de uiteinden van het siliconen koord om de grip van je JBoa losser te maken zodat deze verwijderd kan worden. Het is erg belangrijk om altijd de aanwijzingen van je lichaam te volgen! M.a.w. is het niet comfortabel meer, dan doe je hem uit.

Jboa is een mooi cadeautje in een opbergdoosje. Het is bij ons weten de enige ring van dit type in een stevig maar indrukbaar silicone, met een roestvrijstalen greepje. Erg stijlvol!

Belangrijkste kenmerken:
- Stijlvolle lasso cockring in mooie doos
- Perfect cadeau voor mannen
- Gemaakt om de erectie harder te maken en te verlengen
- Genereert krachtige ejaculaties
- Volledig verstelbare cockring; past alle mannen
- Nikkelvrije zilveren coating

Lengte: 13 cm
Ringmaat: verstelbaar
Kleuren: zwart en zilver
Materiaal: siliconen en staal
Kan gewoon gewassen worden met water en zeep. 

Drogen aan de lucht en gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.