Skip to main content

Big Ox Dikke Zachte Cockring

Oxballs

€19.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze zachte blubberige dikke ring gaat aan de basis van de schacht op zachte wijze voor constrictie zorgen, je kan ook de ballen er doorheen steken voor een ander effect. De ring duwt je balzak dan een beetje naar voren en de ring houdt ook je penis stijf als je een erectie krijgt. 

Deze cockrings kunnen gebruikt worden als een buffer om de penetratielengte te verkleinen, als je ze aan de basis van de penis plaatst maar voor de balzak. Je kan er zelfs meerdere combineren en achter mekaar plaatsen.

Soms is een penis in erectie gewoon te lang voor de vagina in kwestie en is het voor beide partijen leuker om niet té diep te kunnen gaan maar toch voluit.

In tegenstelling tot veel ringen in flexibel materiaal heeft deze een flinke rek terwijl hij toch supersterk is. Als je dat leuk vindt kun je deze Big Ox ook als ballstretcher gebruiken, dus om het scrotum plaatsen boven de ballen. Dat geeft voor veel mannen ook een zeer fijn gevoel en explosievere orgasmes.

Kenmerken:

Ftalaatvrij Pure TPR, geen PVC of vinyl.

Glijmiddel op waterbasis gebruiken.

Reinigen met warm zeepsop en aan de lucht laten drogen na elk gebruik, je speeltje zal er beter uitzien en langer meegaan als je dit consequent doet.

Afmetingen:
- Diameter volledig: 5.72 cm
- Dikte van de ring: 1.91 cm
- Buitenomtrek: 17.15 cm
- Binnenomtrek: 5.72 cm

2 jaar garantie op de toys