Ohnut Classic Soft Buffer Rings

Ohnut

€78.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een set van dikke, boterzachte ringen die je als een buffer onderaan de penis (of dildo) kan plaatsen om de lengte ervan 'in te korten', om zo mogelijke pijn en ongemak bij penetratie te vermijden.

Net als penissen zijn vagina's allemaal anders en niet allemaal even rekbaar of 'diep'. Sommige penissen zijn in erectie te lang voor sommige vagina's. Net als bij mannen is de 'diepte' van de vagina afhankelijk van de opwinding, en verder ook van het moment in de cyclus, of gewoon anatomisch gezien... het is nooit "one size fits all".*

Deze originele ringen beantwoorden dus aan een reële behoefte voor koppels: ondiepe penetratie mogelijk en aangenaam maken voor beide partijen. Om pijnlijke of te diepe penetratie te voorkomen. Vaginaal, anaal, oraal... zodanig dat je je kan concentreren op wat belangrijk is: de intimiteit en het plezier.

De Ohnut ringen kun je 'stapelen' om de lengte te bepalen naargelang de behoefte.

OPGELET: Ohnut ringen zijn géén erectieringen, dus ze knijpen in geen geval bloed af om de erectie te behouden. Ohnut voelt als een tweede huid, met een zachte omhelzing onderaan. Vrijen met deze ringen voelt daardoor niet vervelend of beperkend, het is alsof je volledig penetreert.

Ohnut ringen stretchen vér, om alle formaten penissen (en de meeste dildo's) te kunnen omvatten.

De ringen zijn puur als zachte buffer bedoeld, en hebben uitsluitend comfort in gedachten. Spelen met de lengte van de penetratie, met het gebied waar de eikel zich beweegt in de vagina veranderen, ...kan ook de sensatie veranderen. Je ontdekt zo welke 'diepte' plezierig aanvoelt. 

Koppels die de Ohnut probeerden, zeggen dat de seks voor beide partijen intenser en bevredigender voelde, omdat je beiden zéker weet dat er geen pijn aan te pas zal komen. Je bent daardoor meer in het moment en kan beiden ongeremd genieten.


Inhoud:
- 4 zachte ringen, opbergzakje, aanwijzingen
- Ohnut rekt enorm uit, tot 20,3 cm diameter, de totale mogelijke breedte van de 4 ringen samen is 7 cm hoog
- Vrij van BPA, ftalaten en latex

Oorspronkelijk waren de Ohnuts van silicone, maar omdat gebruikers vroegen om silicone glijmiddel met de Ohnuts te kunnen gebruiken, is de samenstelling aangepast zodat zowel watergebaseerd als siliconen gebaseerd glijmiddel gebruikt kan worden! Top!

De Ohnuts worden best met de hand gewassen in lauw water met zeep, of met een goeie toy cleaner. Daarna nog eens goed uitspoelen en aan de lucht laten drogen.

Ohnuts kunnen gecombineerd worden met condooms (eerst het condoom aanbrengen, en vervolgens de ring of ringen, voorkomt afglijden), en met alle soorten glijmiddelen!


*Pijnlijke seks (of dyspareunie) kan vele oorzaken hebben, waaronder:
- Endometriose
- Vaginisme
- Menopauze 
- Kankerbehandelingen (waaronder chemotherapie en bestraling)
- Chronische pijn (vulvodynie)
- Postoperatieve vaginale zwelling
- Postpartum pijn

...

2 jaar garantie op onze producten.