Tri-Squeeze Cockcage en Ball Stretcher

Oxballs

€28.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze speciale combinatie van cockring en ball stretcher onderaan is zeer zacht en stretchy. Het zorgt voor een grotere bobbel terwijl het je ballen een beetje rekt. En natuurlijk een fijner orgasme tijdens vrijen of masturbatie.

De Tri-Squeeze is gemodelleerd op een traditioneel model van stalen kuisheidsgordel, maar zonder het ongemak en harde materiaal ... Je hoeft je geen zorgen te maken over knellend metaal of dat het niet lukt om je penis er in te krijgen.

Het unieke ontwerp en de unieke vorm maakt er een zeer veelzijdige cockring van. Elke ring heeft een iets andere maat, zodat je zelf kunt kiezen hoe je hem draagt.

Als je de ballstretcher-kant naar je lichaam toe draagt, in plaats van op de balzak, dan duwt hij je penis en ballen naar voren voor een dikkere bobbel. Dit als je graag je kleding een beetje meer wil uitvullen.

Draag je de ballstretcher richting penis, dus naar buiten toe in plaats van op de balzak, dan doet hij dienst als een zachte bumper voor als je je erectie een beetje korter wil maken. Sommige partners kunnen geen te lange penis aan.

Tri-Squeeze is gemaakt van een stretchy mengeling van siliconen en TPR - zacht als silicone en sterk als TPR.

Details:
- Hoogte: 6,4 cm
- Breedte: 5,7 cm
- Penis / Bal Opening (rekt zich uit naar uw penis): 3,2 cm, 2,5 cm, 2,3 cm
- Ballstretcher Lengte: 3,2 cm

Videos Hide Videos Show Videos