Spareparts Tomboi Harness Brief

Spareparts

€102.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Tomboi is een supercomfy sportieve shorty en harnas tegelijk, made in de US by Spareparts.

Een revolutionair idee: ondergoed dat je ook heel makkelijk en snel kunt gebruiken als dildogordel. Of je kan er een packer in kwijt, dat wil zeggen een zachte dildo die aanvoelt als een penis met ballen.

De Tomboi is een original, van een merk dat pionierde in 'harnasondergoed' voor "Tomboys". Omdat niet iedereen zich comfortabel voelt bij lederen tuigjes of meer opvallende of bewerkelijke dildogodels die je met straps moet aanpassen. 

Dankzij de Tomboi kan je je 'harnas' gewoon heel de dag dragen, en dan op een meer natuurlijke manier een dildo gebruiken als je zin hebt om te vrijen. Je plaatst die heel eenvoudig terwijl je de Tomboi draagt, en je kan je harnasondergoed gewoon aantrekken zoals je dat met elke andere onderbroek zou doen.

De O-ring is zeer duurzaam en rekbaar. Er passen vele formaten dildo's in, van zodra ze een basis hebben (dubbele dildo kan ook). Zie onder voor minimale en maximale afmetingen van de ring.

We raden aan altijd een harnas en dildo apart te kopen, en niet samen aangezien je dan weinig flexibiliteit hebt.  Het is zo makkelijk een dildo in de Tomboi te plaatsen, waarom zou je je tot 1 enkel exemplaar beperken?

De Tomboi heeft kleine opbergvakjes om een of twee vibrerende bullets in vast te houden en te gebruiken voor extra sensaties bovenop de dildo. En flapjes die je achter de basis van de dildo kan houden zodat je de basis niet direct voelt, of je schuift ze juist opzij zodat je als drager ook contact maakt met de dildo. Ook een dubbele dildo plaatsen is mogelijk.

Alleen een dildo met ballen plaatsen is een iets moeilijker aangelegenheid, dat kan alleen als er wat ruimte is tussen de ballen en de basis van de dildo.

De Tomboi is en blijft comfortabel te dragen - zoals kwaliteitsondergoed. Ook bij veelvuldig gebruik blijft het zijn dienst doen en stevig zijn vorm behouden.  

 

Materiaal:

Gemaakt van zacht nylon spandex

Sterke, duurzame maar toch lichte en ademende stof

 

Wasinstructies:

Voor het eerste gebruik wassen met de hand of op een zacht programma in de wasmachine

Drogen aan de lijn, of plat leggen, of in de droogtrommel op lage temperatuur 

Diameter O ring:

3,17 - 5,71 cm

Omtrek O ring:

9.97 - 18 cm  

Maat aan de hand van Heupomtrek:

Small 73 - 81 cm

Medium 83 - 94 cm

Large 96 - 101 cm 

Om de heupomtrek te meten leg je een meter rond je heupen, ongeveer een centimeter onder je heupbeen. Gebruik het getal dat je ziet waar de meter het andere eind kruist.

Of kom passen in de winkel!

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos