Spareparts Deuce Magnum Male Harness

Spareparts

€145.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deuce Magnum is een uniek en erg sexy dubbel harnas. Het is speciaal ontworpen voor de bezitters van een penis onder ons, hoewel ze door elk lichaam kunnen worden gedragen! ​

Je kan nog steeds je penis gebruiken. Of je penis en een dildo. Of alleen een dildo.

In geval van erectiele dysfunctie is dit een superbruikbaar en comfortabele optie om toch je partner handenvrij te penetreren.

De combinaties zijn eindeloos, zeker als je ook nog eens een heel arsenaal dildo's in je kastje hebt liggen. :)

De onderste rekbare O-ring kan worden gebruikt als een (zachte) cockring, terwijl de bovenste rekbare ring inactief is of een dildo herbergt. Er is plaats om je penis en je balzak in alle comfort 'op te bergen' of integendeel je penis mee in het spel te brengen.

Er is dus heel veel mogelijk! Van je partner bevredigen zonder erectie, tot je sessie verlengen - door tussen je erecties door de dildo te gebruiken- , tot het gebruik van je penis en een dildo tegelijk, bijvoorbeeld voor dubbele penetratie. 

Het harnas heeft boven de O-ringen kleine opbergvakjes om een vibrerende bullet of zelfs een vibrerende penisring vast te houden en te gebruiken voor extra sensaties bovenop de penis of de dildo. Om zo jezelf of een partner nog extra te plezieren. Veel opties dus!

Je past het harnas perfect op je lichaam aan door middel van een stevige riem die je kan openen, sluiten en aanpassen met velcro. De beenstraps kun je groter en kleiner maken en op zijn plaats schuiven. Ze oefenen een lichte, maar aangename druk uit op het perineum meteen achter je balzak.

Wil je een dildo gebruiken, dan kan je die makkelijk aanbrengen en vastzetten, ook tijdens het dragen. Het is niet nodig om het harnas uit te doen om er een dildo in te plaatsen.

Het harnas is en blijft comfortabel te dragen - zoals kwaliteitsondergoed. Ook bij veelvuldig gebruik blijft het zijn dienst doen en stevig zijn vorm behouden.  

 

Materiaal:

Gemaakt van zacht nylon spandex

Sterke, duurzame maar toch lichte en ademende stof

Velcro-riem met zachte nylon beenstraps

Unieke vochtafvoerende elementen

Opbergzakje meegeleverd

 

Wasinstructies:

Voor het eerste gebruik wassen met de hand of op een zacht programma in de wasmachine

Drogen aan de lijn, of plat leggen, of in de droogtrommel op lage temperatuur 

Waszakje meegeleverd

 

Maat:

Maat A: heupomtrek 50,8 tot 127cm / beenstraps 25,4 tot 40,64 cm / eerste ring diameter 3,17 tot 5,8 cm / tweede ring diameter 5,8 tot 6,3 cm

Maat B: heupomtrek 88,9 tot 165cm / beenstraps 35,56 tot 60,96 cm / eerste ring diameter 3,17 tot 5,8 cm / tweede ring diameter 5,8 tot 6,3 cm

Om de heupomtrek te meten leg je een meter rond je heupen, ongeveer een centimeter onder je heupbeen. Gebruik het getal dat je ziet waar de meter het andere eind kruist.

Of kom passen in de winkel!

  

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos