Saffron Thigh Sling Positiehulp

Sportsheets

€107.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

 

Dit originele product geeft je eindeloos veel meer comfort bij het uitvoeren van je favoriete posities. En dat zowel voor de 'actieve' of penetrerende partij als voor de 'passieve' of ontvangende partij.

De zachte steunkussentjes kunnen je dijen of je enkels in elke gewenste stand houden, zodat je vrijpartij veel langer vol te houden is en je volledig op het gevoel kan focussen. Ook voor de nek is er een zeer comfortabele, zachte steun voorzien. Zodat je ongestoord van het zicht kan genieten, zonder je nek te bezeren.

De houders maken gebruik van je eigen lichaamsgewicht om je benen hoog (of lager) in de lucht te houden. Je kan de lengte van de straps heel makkelijk en snel aanpassen om je benen of dijen hoger of lager te brengen.

Je partner heeft de handen vrij om andere lichaamsdelen te plezieren. En met je benen mooi uit de weg wordt het makkelijker om een andere hoek of penetratiediepte te proberen. Het comfort en de steun zorgen voor een meer effectieve, bevredigende ervaring voor beide partijen.

Een beetje kinkier aangelegd? De neksteun is voorzien van 2 D-ringen. Bevestig dus je favoriete handboeien aan de D-ringen en je hebt meteen een Bondagespel. 

Saffron Thigh Sling positiehulp kenmerken:

- Materiaal: PU-leer, polyester, polyurethaanschuim, nikkelvrij metaal.

- Opbergzakje meegeleverd.

- Makkelijk te reinigen met een handwasje.