Skip to main content

Ruby Glow Blush 2.0

Rocks-Off

€109.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen in België en Luxemburg.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een innovatieve grinding toy / lay- on vibrator die je ook met de hand kan gebruiken en inbrengen! 

Mooie toy voor als je graag handenvrij een toy berijdt. Dat kan een must zijn als je moeite hebt met een toy vast te houden, maar ook als je graag je handen voor andere zaken gebruikt. 

De Ruby Glow Blush van Rocks-Off komt bovendien los van de sokkel en wordt dan een G-spot toy. Dus je hebt zowel een grinding toy als een interessante inwendige toy.

Met afstandsbediening!

De 2 stille motoren - één in de bovenste boog en één in de middelste boog (of bobbel) - zijn afzonderlijk te bedienen. Elke motor heeft 10 vibratiestanden die met de knop op de speeltjes of met de praktische afstandsbediening - ook door een partner - kunnen worden bediend en gecombineerd. De afstandsbediening heeft een bereik van 15 meter.

Bij gebruik als ride-on vibrator zorgt Ruby Glow Blush voor een intense, handsfree massage van clitoris, vulva en perineum dankzij de anatomisch gevormde bobbels. Voor dit doel moet hij in het magnetische oplaadstation/houder worden geplaatst, die stevig vast blijft zitten op elk glad oppervlak (bijvoorbeeld een stoel) omdat hij kleine siliconen voetjes heeft.

De veelzijdige, waterdichte vibrator kan gemakkelijk uit het oplaadstation/houder worden gehaald en kan dan worden gebruikt als een lay-on vibrator of voor erotische massages in het bed of in bad. Het zijdezachte, perfect gebogen uiteinde heeft geen bedieningsknoppen en voelt zeer aangenaam aan tijdens het inbrengen. Hij kan worden gebruikt voor vaginale of anale stimulatie of om de G-spot te plezieren. 

Waterproof en oplaadbaar

Hij kan worden opgeladen in het oplaadstation/houder (inbegrepen) of met de meegeleverde magnetische USB-kabel. Ruby Glow is waterproof. 

Ruby Glow Blush is een aanrader voor iedereen, maar speciaal geschikt voor rolstoelpatiënten of mensen met verminderde mobiliteit of motoriek.

Afmetingen: 17,5 cm lang, 4 cm breed, Ø 2,4 cm - 4,3 cm.

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. Wassen met een vochtig doekje (de sokkel) en de toy zelf met water en zeep of een toy cleaner.


Kenmerken:

Ride on en G-spot vibrator in één
Hij kan worden ingebracht of er kan op worden gezeten
Hands-free stimulatie van vulva, clitoris & perineum
Stimuleert de vagina of anus bij het inbrengen
2 motoren - 10 vibratiestanden per motor
Praktische afstandsbediening
Waterdicht
Fluweelzachte silicone en ABS
Met standaard/oplaadstation
Oplaadbaar - incl. magnetische USB-kabel
Duurzame verpakking zonder plastics

2 jaar garantie op onze toys. Silicone toys altijd met watergebaseerd of hybride glijmiddel gebruiken. Een silicone glijmiddel kan het silicone materiaal van de toy beschadigen.