Skip to main content

Petite Sensations Vibrerende Buttplug

€29.90
(No reviews yet)
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.

De reeks Petite Sensations van het Britse Rocks-Off zijn kleine, fijne anale speeltjes met een uitneembare bullet vibrator. Alleen al voor deze bullet is het speeltje de moeite waard. Je kan de bullet perfect als handtasvibratortje overal mee naartoe nemen en gebruiken om leuke plekjes op je lichaam mee te vibreren.

De buttplugs zelf zijn zeer geschikt als kennismaking met een aangename anale stimulatie. Voor beginners, al zullen ook zij die iets meer gewend zijn het comfort ervan ook op prijs stellen. De plug heeft een heel smal en zacht flexibel puntje en wordt dan gradueel breder tot een maximale diameter van 3 cm, waarna hij terug heel smal wordt.

De bedoeling is de plug anaal in te brengen en dan te laten zitten tijdens masturbatie, strelen, penetratieseks... Je zal genieten van de extra druk en sensaties die daarmee gepaard gaan.

Zowel de dragende partner als de penetrerende partner voelt een verschil, de vagina verandert van vorm door de plug. Bij mannen kan een plug druk uitoefenen op de prostaat en de wortels van de penis, wat de erectie en de sensatie zeker zal versterken.

In te brengen met voldoende watergebaseerd glijmiddel, na massage van de anus. Het is steeds de bedoeling dat je zelf met je anus min of meer 'over' de plug glijdt, eerder dan dat je hem naar binnen 'duwt'. Doe je het goed, dan is er geen pijn en alleen een heel aangenaam gevoel. Hoe meer voorspel en opwinding er tegelijkertijd is, hoe beter.

De vibrator kan je naar believen aan of uitzetten. Vibraties kunnen de kringspieren extra ontspannen of juist doen samentrekken, dus let een beetje op wanneer je de vibrator aan zet.

De basis van de plug is zeer smal. Als je er in knijpt geeft hij nog mee ook. De plug is daardoor heel comfortabel. Daar waar de anus zich liefst wil sluiten, kan dat eens hij naar binnen is.

 

100% waterproof

De uitneembare bullet is een Seven Speed vibrator = Drie intensiteiten en vier pulsatiestanden, met een enkele button te bedienen.

1 x 1.5V LR1 batterij N Size wordt meegeleverd zodat je meteen van start kunt. Batterijtjes zijn via Loveware verkrijgbaar. Ze gaan best lang mee, langer dan knoopcelbatterijtjes.

Zowel de bullet als de plug zijn eenvoudig te reinigen met toycleaner of water en zeep.

De bullet is van ABS plastic materiaal, bruikbaar met silicone glijmiddel! (Dat is uitzonderlijk, de meeste toys zijn tegenwoordig in silicone en dan moet je watergebaseerd glijmiddel gebruiken. Deze vibrator kan tegen sensueler aanvoelend en langduriger glijdend silicone glijmiddel.)

De buttplug is van een zeer glad en flexibel silicone materiaal gemaakt. Ftalatenvrij.

Maximale diameter 3 cm 

Maximaal bruikbare lengte 8 cm

2 jaar garantie.