Petite Sensations Pearls Vibrerende Anaalkralen

Rocks-Off

€29.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De reeks Petite Sensations van het Britse Rocks-Off zijn kleine, fijne anale speeltjes met een uitneembare bullet vibrator. Alleen al voor deze bullet is het speeltje de moeite waard. Je kan de bullet perfect als handtasvibratortje overal mee naartoe nemen en gebruiken om leuke plekjes op je lichaam mee te vibreren.

De speeltjes zelf zijn zeer geschikt als kennismaking met een aangename anale stimulatie. Voor beginners, al zullen ook zij die iets meer gewend zijn de vormpjes ook op prijs stellen.

De parels van deze Pearls anaalkralen zijn smal en stimuleren de vele zenuwuiteinden van de anus en het rectum tijdens het inbrengen en het uithalen. Het speeltje is flexibel en aangenaam glad.

Je kan de parels perfect laten zitten tijdens masturbatie of penetratie, en genieten van de extra druk en sensaties die daarmee gepaard gaan. Of je kan de parels een voor een uit de anus halen tijdens een orgasme voor een langduriger orgasme.

In te brengen met voldoende watergebaseerd glijmiddel, na massage van de anus. Steeds rustig aan, waarbij de partner die de kraal gaat dragen het tempo aangeeft. Hoe meer voorspel en opwinding er tegelijkertijd is, hoe beter.

De vibrator kan je naar believen aan of uitzetten. Vibraties kunnen de kringspieren extra ontspannen of juist doen samentrekken, dus let een beetje op wanneer je de vibrator aan zet.

De basis van de anaalkraal is zeer smal. Als je er in knijpt geeft hij nog mee ook. Het speeltje is daardoor heel comfortabel. Daar waar de anus zich liefst wil sluiten, kan dat eens hij naar binnen is.

 

100% waterproof

De uitneembare bullet is een Seven Speed vibrator = Drie intensiteiten en vier pulsatiestanden, met een enkele button te bedienen.

1 x 1.5V LR1 batterij N Size wordt meegeleverd zodat je meteen van start kunt. Batterijtjes zijn via Loveware verkrijgbaar. Ze gaan best lang mee, langer dan knoopcelbatterijtjes.

Zowel de bullet als de plug zijn eenvoudig te reinigen met toycleaner of water en zeep.

De bullet is van ABS plastic materiaal, bruikbaar met silicone glijmiddel! (Dat is uitzonderlijk, de meeste toys zijn tegenwoordig in silicone en dan moet je watergebaseerd glijmiddel gebruiken. Deze vibrator kan tegen sensueler aanvoelend en langduriger glijdend silicone glijmiddel.)

De anaalkraal is van een zeer glad en flexibel silicone materiaal gemaakt. Ftalatenvrij.

Maximale diameter 2 cm 

Maximaal bruikbare lengte 14 cm

2 jaar garantie